09:52Igår blev det film. På två olika håll innan kroppen sa ifrån och tyckte att det var dags att sova. En trevlig kväll sannerligen.
Jag blir så glad av att träffa en del människor och de tog bort huvudvärken som fanns av andra anledningar. Det var så skönt.

Sovit som en klubbad har jag gjort. Det är verkligen så underskattat att få sova i sin egen säng!!

Telefonen ringde ovanligt mycket igår och jag hann knappt med själv. Får se till att ringa upp en del under dagen. I den mån jag hinner.

En del ord tar så djupt, en del beteenden smärtar så otroligt. Jag är ledsen, jag är sårad. Det är inte svårare än så och jag vet inte hur jag ska kunna förlåta. Det kommer att ta tid.

 

 


12:48En del låtar etsar sig fast mer än andra.


12:43Det var så trevligt att bara sitta med syster igår och lata sig framför tv:n. Lugnt och skönt och allt det där.

Nu på morgonen har jag plockat undan lite och gått igenom en hel hög med papper som bara har blivit lagd på hög den senaste tiden. Skönt att få det gjort.
Men nu, då har jag inte längre något som jag kan göra och det enda jag vill är att stänga in mig i mig själv. Får se om jag pallar med att vara hemma hela helgen eller om det blir tillbakafärd redan ikväll.

Det snöregnar ute. Jag vill ha enbart snö. Massor med snö och kyla :)

Ne, spana runt lite på nätet och se om jag fixar att lugna ner paniken inom mig.


Kissemys <3


17:52Är hemma lite i helgen. Får se hur det ska gå.
Veckan har varit dramatisk på alla sätt och vis och jag håller bara mina tummar för att det nu äntligen ska bli lite lugn och ro. Samtidigt som jag är livrädd och inte riktigt vågar lita på att det ska gå att lösa.
Time will tell . . .

Nu ska jag strax iväg en stund och mysa med min syster. Det ser jag framemot.

Hösten är så vacker! Har ni inte varit ute och njutit i detta underbara väder så föreslår jag att ni fortast möjligen klär på er och går ut! :)

I look like a freak!
Men de bjuder jag på :P13:17Nu börjar det vara längesedan jag skrev något alls här.

Just nu är jag inte hemmavarande och därför kommer det inte heller några inlägg. Som det känns så kommer jag att skriva här igen så fort jag är på hemmaplan.
Ser att det är många som är in och kikar, jag tackar och blir så glad av att se att det finns de som fortfarande vill läsa det jag skriver.

Hoppas ni alla där ute har en underbar höst/vinter :)

 

 


RSS 2.0