21:34



 

Musik är så härligt för själen. Så enkelt är det bara. Ikväll blir det denna. Tycker den är helt fantastisk.

Jag är trött och är på väg mot sängen. Ska lägga mig och skriva lite och sedan lär jag falla in i drömmarnas värld. Hoppas bara att de har något trevligt att erbjuda denna natt :)

 

Imorgon är det fullspäckat schema. Intressant och se hur kroppen reagerar på det.

 

 

 

 


07:57



Blev ingen film igår, fastnade i telefon och innan jag pratat färdigt så låg jag redan i sängen. Jag var så trött. Somnade före 22 och vaknade 06.15 imorse :) Före alla väckare :P
Fast jag låg kvar i sängen och myste ett tag. Sonen ringde och vi pratade på lite. Ska fara och träffa honom en stund efter skolan :)  Min fina prins!


Jag känner mig så pigg och utvilad idag. Det är så härligt. Jag måste nog kanske börja överväga att lägga mig väldigt tidigt på kvällarna så att jag får mig upp också. Kanske behöver de här timmarna varje natt. Får prova det helt enkelt och se vart det leder.


 

 


19:35



Tog mig en lång promenad tillsammans med grannens hund och njöt av att solen faktiskt tittade fram :) Det har regnat i över en vecka här så behovet efter lite solsken var stort!

Nu har jag duschat, länge och njutit! Så jag har tänkt att bädda ner mig i soffan och mysa framför en film :)

Imorgon ska jag upp tidigt igen. Och imorgon ska jag bara vakna av väckaren!!!


12:36



Jag trodde inte att det skulle vara möjligt. Låg vaken inatt med paniken störtandes mot mig och för var minut som gick så var jag helt övertygad om att jag inte skulle få mig upp idag.
Men jag gick på en nöt, vaknade 25 minuter före bussen skulle gå och övervägde en sekund att ringa och säga att jag inte skulle komma. Men, det var något som gamla jag skulle göra, det jag försöker arbeta bort. Bara för det känns lite jobbigt och sängen känns förbjudet skön så ska man upp. Punkt slut.

Så iväg fick jag mig och nu när jag är hemma och har hunnit landa lite igen känns det bra. Jag är glad att jag fick mig upp och iväg. Fick mycket gjort på mötet. Vi kom fram till mycket och jag fick med mig lite bra saker hem.

Har precis hällt upp min första kaffekopp och njuter av lite skön musik. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta resterande av dagen med, men något kommer säkerligen upp. Har lite småpyssel att göra och ska skriva ett brev också :)


Saknar sonen så mycket, redan. Det är ju en hel vecka kvar tills han kommer hem!

 

 

 


16:03



Det är knepigt. Att hålla uppe den där positiva andan och samtidigt arbeta så hårt. Det blir misslyckanden så ofta och att då försöka vända det till något positivt, det tar emot. Det är svårt.
Impulserna inom mig flödar och jag vet att jag inte borde, att jag inte ska. Men att hela tiden hålla koll på vad som är impuls och vad som inte är det. Det tar kraft.

I fail.

 

Det är en konstant strid inom mig. Och ibland vill jag bara hjälpa till, slita ut allt det där som jag kämpar emot.

 

Nu, middag.

 

 


17:23



Idag har sonen haft med sig kompisar från skolan och dom har lekt och haft roligt :) Det är så kul att se att dom kan vara flera utan att bråka, att dom kan leka och skratta, förlora sig själva i fantasin :)
Jag gjorde ihop en lekdeg för några dagar sen och den har dom lekt med i två timmar, först gjorde dom bara olika saker men sedan så blev det en hel lek av det hela. Dom gjorde hus och olika ställen och var gubbar. Så kul att se. Att en sådan liten sak kan göra det så roligt för dem :)

 

 

Nu har vi ätit middag och i eftermiddag blir det nog bara lugnet själv här hemma. Tror även sonen tycker att det blev ganska så skönt när det blev bara vi två  :)

 

 


11:10




 

 

 


14:46



Har olika funderingar om huruvida bloggen ska få leva vidare eller inte . . .
Det kommer nog bli så att den får leva kvar, men jag kanske inte är så flitig på att skriva varje dag. Så som det känns nu i alla fall.


Regnigt och ruskigt är det här.
Jag tycker om det.
Det är mysigt.
Ikväll blir det massa ljus.
Eller, snart :)


Hösten som är i antågande bär många minnen med sig, både ljusa och mörka. Jag har väldigt lätt för att fokusera på de mörka, att gräva ner mig själv. Men detta år hade jag inte tänkt låta det gå åt det hållet. Så gott det går hade jag tänkt att tänka på det fina, ljusa och glada minnena och samtidigt göra saker som känns bra för mig.
Många tankar om detta nu och jag vet inte, det känns bra.

 


11:27



Det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig.
Jag sydde ett hårband istället för kuddar igårkväll.
Sen satt jag mest i telefon eller såg på  tv.
Orkade inte riktigt med nå mer än så.

Får se om det blir kuddar idag.
Allt beror på orken :P


Jag måste förövrigt tillägga att jag bara älskar
att det börjar vara mörkt ute på kvällarna nu.
Ljus och smålampor som ger ett behagligt sken,
finns det något mysigare?
Jag blir så lugn av det, har mycket lättare att
varva ner och känna lugnet :)


Nu ska jag dricka mitt kaffe och skåda ut över
alla tyger och se vad som ska sys under dagen :)


21:48




En lugn kväll har jag framför mig.
Har sytt en gardin till sonens rum.
Det blev fint. Men tog lång tid. Aldrig sytt så förut.
Man lär sig när man håller på i alla fall :)
Ska sy kuddar också hade jag tänkt.
I samma tyg. Då fattas bara ett fint
sängöverkast. Då blir det bra :)



Smultronställe !


Nu ska jag sy :)

13:35



Haha :D

Denna har jag haft på hjärnan sen jag vaknade :P

 

 


11:53



Om någon timme kommer sonen hem :)
Det tycker jag om. Just nu har han så mycket funderingar att man undrar hur han ens får plats med dem där inne i sitt lilla huvud. Men ack så roligt det är att lyssna på han :)


Har tänkt fortsätta sy idag. Fick lite mersmak på det igår och jag har alldeles för mycket tyg som bara ligger :P


A day to remember ♥

 

 


19:38



 

Har satt upp hylla i sonens rum.

Det blev fint.

Imorgon kommer mitt hjärta hem.

Jag längtar !!

 

Sy.

Det ska jag göra ikväll.

 

 


11:20



Att mitt i natten (vid halv fyra) höra att brandsläckaren börjar pipa är inte något som man önskar. Måste köpa nytt batteri idag. Får nojja att sova utan brandvarnare. Är det någon gång det ska börja brinna så är det väl då. Med min tur så . . .


 

Nu, kaffe.

 

 

 

 


13:08



 

Musik är bra för själen,

idag spelas det allt från hardstyle till schlager :)

 

♥ Musik ♥


11:35



Glädje är min son ♥

 

Jag är piggare idag.

Äntligen !

 

Städning står på schemat.

 


23:37



Om jag någon gång kan förklara precis vad som händer inuti mig på ett bra sätt så ska jag säga till. Det känns som om jag ständigt blir missuppfattad och som om jag hälften av gångerna inte ens förstår mitt eget beteende.
De senaste dagarna har jag sovit. Om man bortser för några timmar som jag varit vaken. Jag har ingen ork, ingen kraft. Allt tar emot och jag känner mig svag . . .


Kanske känner jag mig piggare imorgon. Har lite mer ork.


Var på bio ikväll i alla fall. Det var trevligt. Den var riktigt bra ! 


Jag är trött, jag vill sova!





10:46



Jag har precis packat klart för dagens utflykt och trots att det blåser lite mer än önskat så tror jag att det kommer att bli en kanonhärlig dag :)

Inatt har jag sovit så otroligt gott och vaknade imorse när väckaren ringde utan problem. Hoppas att detta nu är något som kommer att hålla i sig. Då blir jag superglad. Sömn gör så mycket.

Måste bara ta med den, klockren!



00:09



Två helt galna dagar.

Det är länge sen jag har varit ute och rört på mig så mycket som jag gjort dessa två dagar. Hunnit med att bada hela fyra gånger på två dagar. Det är inte illa gjort. Och skönt har det varit. Det är så varmt att svalkande bad är ett måste!

Vi har varit i stugan :)



Lärt oss ta bort fisk från kroken :)
(fast det var lite äckligt)


Sen for vi och tog ett kvällsdopp i falkträsket :)


och där övade vi på att simma :)
(och vi börjar vara riktigt duktiga på det)


och på att flyta :)



Idag har sonen varit på pool-party och jag blev kvar där också.
Sedan for vi iväg och kvällsbadade lite även idag. Mycket skönt att svalka av sig måste jag erkänna. Bada är så underskattat!

Imorgon ska det vara kanonväder och det blir ännu mer bad och sol :)
Jag hoppas på en kanondag!


Ibland så förstår jag bara inte.


01:45




Nattens musik.

22:14



Och till skogen jag gick. Med tre barn och grannens hund :)
Tog med så att man kunde plocka sig lite blåbär också :) Så nu har jag lite färska blåbär hemma. Får se om det blir till att baka något imorgon. Men måste nog i alla fall iväg någon dag snart och plocka hem lite mer :)  Blåbär är gott :)


Grabbarna lyckades hitta lite renskit också som
de självfallet måste studera :P

Blåbärsfingrar :)

 




Hjälmar skyddar inte
enbart när man cyklar.
De hjälper även till
med att hålla myggen borta ;P




Fina Zita som följde med :)

 

 

Nu sover sonen och jag ska ta mig en välbehövd dusch innan jag slappar ner mig en stund i soffan och försöker förbereda mig inför morgondagen.

 

 

 


14:42



 

 


13:49



Sitter ute på min framsida och försöker njuta av solen lite, kämpar för att inte bara sitta inne som jag helst av allt skulle vilja göra.
Men, jag har i alla fall fått mig ut. Mer än vad jag har lyckats med på några dagar, var ut en kort sväng igår. Det tog emot men ut fick jag mig i alla fall.

Funderar om jag ska gå en sväng till skogen sen idag. Får se om hur det blir. Det är i alla fall skönt att solen kikar fram och att det inte bara är regnigt. Det har ju varit lite sådant väder nu några dagar.


 

Var det bara rädslan som ställde till det?

 


 

 


17:29



Det händer inte mycket för mig idag. Försöker få mig för att göra något. Men allt tar emot. Ond cirkel som jag idag har stora svårigheter att bryta mig ur.

Jag ska göra något. Jag bara ska.


















Det är ett hårt tryck över bröstet just nu.
Hoppas det ger med sig.


21:11



Har pysslat runt hemma och städat hela dagen. Nu är det fint och rent och jag har äntligen fått tummen ur och skruvat ihop lampan till sovrummet. Så nu kommer jag faktiskt att se vad jag pysslar med om kvällarna och kan ligga i sängen och läsa istället för andra ställen i lägenheten.


Sonen har sovkompis och dom har nyligen legat och skrattat så gott. Övertrötthetskratt tror jag bestämt att det är.

Själv ska jag bädda ner mig i soffan, se lite film och försöka komma mig till sängen tidigt ikväll.



14:22



Jag kommer inte ifrån detta tokiga ämne.
Sömn.
Det är så knepigt.

Jag älskar att sova, men det värsta jag vet är att gå och lägga mig.

Hur går det ihop?


Dagens syssla : försöka få det att se vettigt ut hemma igen.

























02:51



Så knepigt.

Val.

Hur ska man göra?!

Hur borde man ha gjort?!

Avskyr att välja.


Vill sova.


Jag är trött.






15:05



Vet inte vad det är som fattas mig, jag har massor jag vill skriva om och berätta. Samtidigt så tar det emot i massor, kan sitta och stirra in i skärmen och på den tomma sidan utan att något som helst kommer ur mig.
Nåväl, tänkte försöka få ur mig några ord i alla fall och se på tusan att lite kommer ur mig.


Det händer mycket just nu överallt och det känns som om detta kan komma att bli en ganska knepig höst trots allt.


Avsky, fullständig avsky mot mig själv.
Ändra tankar.
Positiva tankar.
Kämpa, rabbla dem tills de sitter.


Promenad kanske?

 

Och till den som undrar, mina smultron som jag planterade trivs hur bra som helst på min balkong, de växer sig bara större och jag hoppas att de kommer att få bär nästa år! :)

 

 



RSS 2.0