23:22
Jag vet inte riktigt. Ibland så jag har så mycket som jag vill skriva om. Men det är svårt att få ur mig. Så jag låter det oftast vara och därför blir det några dagar ibland när jag inte skriver något.
Har flera gånger funderat på att ta bort denna blogg, men så ser jag att det är in folk varje dag, trots att jag inte skriver och då känner jag att jag vill fortsätta. Bara att det är någon som är in och kikar. Jag vet inte, det motiverar mig.Det händer en hel del, jag har bland annat börjat träna *applåder till mig*. Jag har velat det så länge och äntligen är jag igång! Får se om jag lyckas hålla mig fast vid det men det tror jag, det känns bra och jag trivs väldigt bra med stället! Ett extra tack till syster som gjort detta möjligt för mig ! !


Lite knepigt just nu, jag ser väldigt mycket. Säkerligen för mycket. Jag borde försöka blunda lite och lita mer på det där som skriker inom mig. Det som vill ut. Men, det är svårt. Hur ska jag veta att det inte blir ett helvete sen?
Jag frågar mig själv hela tiden "vad är det som är så fel med det?"
Samtidigt som jag vet svaret på frågan, jag får det bara inte att gå ihop.
Less, så less . . .


Imorgon är det slöhet som gäller. Sitta på rumpan så mycket som möjligt och bara vara. Det ska bli skönt. Jag ser framemot det.


Jag fick en kram igår. Av en som jag inte hade väntat mig att få en kram av. Det var en sådan omtanke och värme i kramen att jag var tårögd ett bra tag efteråt, den tog andan ur mig helt enkelt. Otroligt länge sedan jag kände en sådan ärlighet. Helt galet. Jag blev glad. Men samtidigt vrider det till i magen av smärta. Den kramen, jag hade så gärna velat ha den av någon helt annan.


. . . and I keep on dreaming . . .


10:48
Det håller i sig vill jag lova! :D
Ingen kunde vara mer lycklig än jag att jag får sova om nätterna!! Känns som om jag bara skriver om sömn just nu men det är en befrielse så länge det får hålla i sig!
Jag orkar med livet aningens mer när jag får sova. Svårare än så är det inte och det är en känsla som inte finns med mig så ofta under året.
Ska strax fixa med lite lunch, blir ganska tidigt idag. Sonen och jag ska snart bege oss till staden för att plaska runt lite i bassänger under dagen :) Det ska bli både skönt och roligt. Längesedan vi var iväg och badade.
Om orken sedan håller i sig lite i alla fall så ska vi gå ut och äta med en kompis. Jag hoppas verkligen att man inte är helt färdig efter badet. Men det borde nog gå bra :)Mys ikväll :) Har trixat fram en ny film till sonen, han kommer att bli så glad, har velat se den så länge :)


Imorgon är det earth hour, då ska jag släcka ner, tända en bunt med värmeljus och något väldoftande också. Sätta mig med en bra bok och bara må :)


Redan en del uppbokat nästa vecka. Men det blir nog bra. Börjar känna mer vilja till att boka och fixa. Måste bara se till så att det inte blir för mycket. Vill inte falla tillbaka fort. Kanske kunna hålla det på en rimlig nivå :)Kaffekopp nu
och sedan
ordna för dagen :)
21:43
Idag har jag inte riktigt varit så produktiv som jag hade planerat igårkväll. Men det är väl sällan som det blir riktigt så som man hade tänkt heller.
Fick besök mitt på dagen och min städning  blev aningens fördröjd. Men det gör inget, jag hann gott och väl med det jag hade tänkt innan klockan blivit allt för sent.
Sonen har haft besök hela dagen och besöket har stannat för natten. Han blir så glad när han får ha sovkompis.


Imorgon har jag bokat in hela dagen. Jag lär väl somna före sonen imorgonkväll om den här utvecklingen håller i sig. Jag sitter redo och klar för sängen och längtar bara efter att få lägga huvudet på kudden. Känns oförskämt tidigt, men väldigt skönt att ännu en kväll få känna trötthet. Jag håller krampaktigt tag om tummarna och hoppas att det här ska hålla i sig ! En hel vecka snart med bra sömn och helt utan medicinhjälp!! Weeey! :)Ne, jag känner mig lite halvslö och hängig. Måste skriva om vart annat ord för det blir felstavat och det är bara ansträngande. Nu faller huvudet på kudden.
Sonens konstverk
från helgen :)

21:26
Har precis sett klart på uppdrag granskning som jag fått massa tips om att se ikväll. Det var bland det värsta jag har sett på länge.
Jag mår illa, bara tanken på att det faktiskt har inträffat och hur folk har reagerat, betett sig och behandlat offren i det hela. Det är skandal!
Trodde att vi hade kommit någonstans i det här samhället, att man kunde tänka lite längre fram än vad tårna räcker. Men, tydligen inte. Inte mycket som har hänt de senaste 10 åren märker jag.
Ne, jag hittar inte mer ord. Länkar till några bra bloggare som har uttryckt sig i det hela också.

Helena Sandklef

Magnus Betner


Annars kan ni ju, om ni missat det hela, kolla in programmet på svt play.


16:59


Jag <3 Akupunktur


Ville som mest bara få ur mig det. Skulle vilja sitta med de där nålarna i flera dygn. Eller det kanske var att ta i, men varje natt skulle allt vara något underbart. Man måste ju ha energi till tretusensjutiofem efter det.
Borde sätta igång med något. Men jag vet inte, tror jag sparar det tills imorgon och bara tar en lugn afton och kväll. Det skulle vara skönt.


Äsch, jag är tom på ord just nu.

09:16
Framsteg

Jag har somnat före tolvslaget två nätter i rad nu och fått mig upp på morgonen utan att vara den värsta tänkbara morgonhäxan.
Min ilska har lagt sig lite, känner att mitt tålamod är lite större. Kan ha med att jag fått sova att göra. Lär märkas.


Baksteg
Jag tar inte tag i det jag borde ta tag i. Det känns som om allt kommer att braka samman vilken dag som helst. Jag borde. Jag ska. Jag måste. Men, jag klarar det inte. Ge mig styrka. (Kanske därför magen varit ovanligt arg i några dagar?)Det töar här, det är soligt och skönt. Nu ska jag göra mig klar och
bege mig ut :)

18:18
Jag vet, jag har inte varit den bästa på att uppdatera de senaste dagarna. Skäms på mig, men jag har inte riktigt haft någon motivation.Har varit borta hela helgen, med mor, syster och son. Vi har spenderat tiden i husvagn och varit ute mycket. Riktigt härligt har det varit. Skönt att komma bort lite. Men, det märks att jag inte är i form. Det blev nog 2 dagar för mycket för mig. Jag har behövt återhämta mig efter det. Varit helt slut och tom i huvudet. Inte riktigt redo för att umgås så intensivt. Men jag är glad att mor min tog initiativet till att bjuda med oss. Det var länge sen sist.

Idag har det varit strålande väder här. Riktigt härligt, jag har varit ute mycket och njutit av solen! Jag hoppas att det får fortsätta vara bra väder. Det höjer upp en lite granna faktiskt.Såg en dokumentär. Det satte igång lite mer tankteverksamhet. Jag hoppas verkligen att jag aldrig kommer att komma till den punkten som dom gjort. Att jag någonstans kan kontrollera mig själv.Mycket funderingar om relationer. Vart jag står till en del människor och vad jag egentligen vill ha ut av relationer. Det är mycket knepigt och tar mycket tid just nu. Det är jobbigt med människor.Ne, nu ska jag mysa lite med mitt hjärta och sen får vi se vad som händer :P22:06
Nu har jag varit duktig. Så många nätter som jag har legat och tänkt på detta och nu har jag i alla fall gjort det en gång.
Nyutstigen ur duschen efter en lång och skön promenad ute i det betydligt-kallare-än-vad-jag-trodde vädret. Men det var så härligt och jag känner mig helt slut i kroppen. Hjärnan har fått arbeta på ett nytt sätt och det känns så lättande. Hade klätt mig otroligt mycket för att inte mina leder skulle ta så mycket stryk. Nu är det bara vänta och se om jag hade gjort ett bra jobb eller om jag kommer att ha ont halva natten. Men jag tror det var värt det hela hur som helst.
Nu ska jag bara lyckas gå några fler gånger och förhoppningsvis få in det till en vana igen. En god vana! Det är vad jag behöver.Har haft fullt upp idag. Kaffefrämmande imorse medans grabbarna sjöng och showade :P Dyra i drift är dom också 100:- / uppträdande. Dom lär sig hur man ska tjäna pengar :P
Sen har det varit barn och grannar hela dagen. Jag känner mig rätt slut, men det har varit en bra dag idag. Mycket skönt.
Jag hoppas att solen ska skina imorgon också, får se om jag tar mig en liten omväg via älven i staden då och ser om jag kan få något fint fotografi :)Ska strax lägga mig och se lite Criminal minds innan jag har tänkt sova. Ska se om jag kan somna tidigt så kanske jag vaknar i hyffsad tid imorgon.
Denna vecka som kommer har jag fullspäckad med saker. En del roliga, en del nödvändiga och en del som ska ge mig något. Jag längtar till torsdagkväll väldigt mycket! Hoppas på att det ska bli tokroligt :)

Grattis på
födelsedagen
käre Far ! <3


Hur mycket kommer jag att måsta offra? . . .

23:36
Vädret är underligt. Ena sekunden är det soligt och så skönt att man bara vill sätta sig och insupa solens energi och strålar. Nästa sekund är det övermulet och snöar i vansinne! Nåja, typsikt vårväder. Kanske lite tidigt kan jag dock  tycka. Får väl se hur det kommer att fortskrida.Lugn afton och kväll. Sonen har sovfrämmande och har lekt med sin vän hela dagen lång. Vi såg melodifestivalen ikväll, eller det var nog jag som såg mest och pojkarna sprang mest emellan. Sonen hittade sin favorit fort och fick ringa och rösta. Han var som eld och lågor :)
Jag vet inte riktigt vad jag tyckte. Men många av bidragen var fina och bra på sina sätt. En del kommer jag säkerligen att lyssna mer på :)Snart är det dags för mig att sova. Om det nu går. Jag är lite velig om imorgon. Måste ta mig en funderare som säkert kommer att hålla mig vaken under natten. Men det får det vara värt helt enkelt.En del saker, hur ska man säga och framföra det på bästa sätt? Jag vet inte. Det finns så mycket jag skulle vilja säga. Så många saker som måste tas upp. Samtalet kommer nog inte bli världens roligaste och ja... jag tror att jag kommer att gå ur samtalet och ha förlorat något. . . . får väl se.


14:42Blev uppsliten ur sängen av grannen på förmiddagen som tyckte att jag skulle klä på mig och komma ut medans solen var framme. Kroppen skrek egentligen nej, men klädde på mig och var ute. Skönt med lite sol men mina leder skriker nu. Och eftersom solen nu har försvunnit igen och det ser ut som om det är snöfall på gång så var det lika bra att he sig ut lite.


Sitter med min kaffekopp och önskar jag hade energi till tusen. Får se om jag orkar sätta igång med något projekt lite senare. Nu ska jag mest njuta av kaffet.


Ikväll ska jag och sonen se på "sesitvisestisvalen" som han tycker det heter :P Det blir nog trevligt. Om vi orkar hålla oss vakna det  vill säga.Jag längtar till nästa helg då vi ska åka bort. Det ska bli skönt. Ser verkligen framemot det! Mycket som jag ser framemot till veckan. Är ju Magnus Betnér också! :D Det kommer att bli superkul!


Funderar på att se lite av serien som jag trixade mig hem inatt. Me love it!14:35
Ibland funderar man ju.
Var iväg imorse med sonen på vårdcentralen för att kolla bölden under hans fot. Jag skulle inte vilja säga att jag fick något svar. Näst intill så jag hade kunnat göra det bättre själv.
Först föreslog läkaren ett plåster med silikon som hon egentligen inte visste något om alls. Men hade hört någonstans att det skulle vara bra vid ärrvävnad. Men jag vet inte jag, sonens böld under foten är ju inte direkt ett ärr ?!
Sen trodde hon att det kunde vara en vårta, fast samtidgit var hon tveksam. Då ifrågasatte jag  vad oddsen var att en vårta skulle dyka upp på precis samma ställe som där han fick stickan och dessutom växa sig jättestor på bara två veckor. Och det kunde hon ju hålla med om.
Så det hela slutade med att vi gick därifrån utan svar och att hon skulle ringa upp när hon hade pratat med några kollegor.
Vet inte vad jag ska tro, känns inte som om det kommer att bli något av det alls. Känns som om jag har några fula ord på lager. Men, jag sparar dem tills det är helt färdigt.Nu har jag precis städat undan lite smågrejjer och dammsugit bort katthårstussarna som hunnit dyka upp på två dagar. Så jag sitter med min kaffekopp och bara tar det lugnt. Väntar lite på att klockan ska gå. Ska bli mycket kul att se klippet som kommer vid 15.00 tiden.


Annars händer inget intressant och jag kämpar allt vad jag har för att inte tänka allt för mycket. Jag orkar inte med tankarna. Jag skulle vilja ha en offknapp. Det skulle vara skönt.23:01

Idag har det varit en fullspäckad dag. Fick besök imorse, delade en kaffekopp eller fyra och pratade. Det var trevligt. Vissa saker är på rätt väg, jag hoppas bara att det fortsätter så.
Fick hjälp med att avmaska (eller vad det nu heter) sonens halsduk som jag har sysselsatt mig med många kvällar. Så ikväll har jag även fixat till den så den är klar för andvändning. Det tog mig bara cirka 1 ½ år att få den klar :PSedan bar det iväg för mig och sonen. Vi begav oss till syster och hennes sambo. Mycket trevligt och skönt att komma bort lite. Jag känner mig avslappnad där och det är obetalbart. Vi satt och ritade ett tag och sonen gjorde sin första historia med bild till. Den har jag ramat in ikväll och satt upp på väggen. Den blev bara så fin och hans inlevelse när han ritade och skrev. Så roligt att se, "Det är en misil . . ." :) 
Vi blev bjudna på middag där, mycket gott!
Jag är så glad att ni finns!For sedan vidare för att mata Johanna, men hon vägrade. Tror det blev för mycket med sonens stirrande ögon. Det finns väl ingen som vill ha någon som stirrar oavbrutet när man ska äta. Lämnade lite gott till henne och hoppas hon smaskar i sig lite i alla fall.
Väldigt slö JohannaHemåt och mys i soffan innan sonen med mycket trötta ögon tittade bedjande på mig med orden "Mamma, kan jag inte få gå och sova nu?" Haha, vilken fråga, men det var betydligt tidigare än vad han brukar lägga sig.  Det tar på att vara i farten :PImorgon ska vi till läkaren med hans fot. Det ser inte bra ut och jag hoppas dom kan göra något åt det hela. Förstår bara inte varför jag är den enda som verkar engagera mig och hålla mig "uppdaterad" om sådana saker?! Suck . . .


Nu vankas mys
med katterna !


13:02


Åh, jag vet inte. Varför känns allt så som det gör?

Gjorde något imorse som jag verkligen inte skulle ha gjort. Ångrar det starkt och nu känns allt helt plötsligt mycket värre.

Hur?
22:28

Nej !Vissa personer borde få sig lite smisk.
Jisses!


22:20
Idag har jag inte varit lika produktiv. Vet inte riktigt vart timmarna har tagit vägen. Helt plötsligt var det kväll och jag insåg att jag knappt gjort något alls.
Det kan vara skönt med sådana dagar men jag hoppas innerligt att dagen imorgon kommer att se helt annars ut.


Har planerat in lite skoj för sonen nu i veckan eftersom det är sportlov. Jag hoppas bara att hostan inte ska göra det allt för jobbigt för honom. Den är inte så farlig alls under dagtid och faktiskt så hostade han nästan inte alls under dagen idag. Det kom ett il när han hade busat en del med en vän till honom. Så det är tydligt att det blir värre vid ansträngning. Funderar på att ringa vårdcentralen imorgon och höra. Kanske det går att ge honom lite medicin om han ska hålla igång lite under dagen.
Vore ju så kul att kunna hitta på något med han utan att han ska besväras av hostan.


Jag ska bädda ner mig nu med en bra bok och hoppas på att sömnen kommer smygandes till mig. Det skulle vara skönt med en hel natts sömn faktiskt.
Har sökt igenom
halva lägenheten i
jakt på lite godis.
Det existerar bara
inget gott här!
Jag vill ha godis!
Det var längesen jag
var så godis sugen
som jag är ikväll !
Ge mig !


01:32

Full fart idag. Ungefär. Vaknade upp och inte långt efter kom sonen hem. Älskade hjärtat har fått tillbaka sin besvärliga hosta. Jag hoppas att den ska gå över fort. Får se, än så länge inatt har det inte alls varit mycket och jag funderar lite om varför det är så stor skillnad?!
Påbörjade i alla fall en städning som aldrig verkar ta slut. Jag har fortfarande en del kvar att göra. Det är skönt när det är rent och fint. Allt doftar gott och glänser. Får se hur mycket energi jag har kvar till morgondagen. Har även tvättat en hel del ikväll. Mycket skönt. Ingen tvätt alls just nu och det var längesedan jag hade det så. Nu ska jag försöka hålla undan bättre så det slipper bli så mycket ännu en gång.Fick även besök idag, bara så där helt apropå. Det var trevligt. Fick hit lite material så jag ska göra mig en liten hylla. Jag hoppas det ska bli så bra som jag tänker mig att det ska bli. Vore fantastiskt!
Besöket hjälpte mig även med sonens dator lite så nu är han verkligen i eld och lågor över sina nya spel :) Kommer bli lite extra svårt att hålla han borta från datorn denna vecka. Men det är ingen större utmaning.


 

 

Light me ! Inga storslagna planer för morgondagen. Får se vad jag ska hitta på. Vore kul att göra något med sonen men mycket beror på hur han får sova och hur slut han är av hostan (som hittills är utebliven) imorgon. Kanske hälsa på någon. Får se vart min egen ork tar mig också.
Städningen har jag i alla fall tänkt att avsluta!


Jag är less mina funderingar. Mina tankar om hur jag vill att mitt liv ska se ut. Jag är less att utveckla mig själv. Men, det är väl en tanke att jag en dag ska ha kommit underfund med hur och vem jag är. Dock verkar det som att ju mer jag utvecklas, ju mer problem blir det runt om mig. Jag förstår inte. Är det fel att jag vill vara jag?! Det känns som det. Ska jag återgå till att vara som förut för att göra alla andra nöjda, eller?! Åh, om jag bara slapp att få alla dessa tankar. Alla vinklingar och vägningar fram och tillbaka. För och nackdelar.
Låt mig få sova istället . . .


Mycket bra nattmusik !15:59

Uppe med tuppen imorse, eller var det någon annan? Hur som helst så var jag uppe rätt tidigt, vilket var bra, hade mycket tyckte jag som skulle hinnas med idag. Måste ha glömt något för fort gick det i alla fall men det gav mig lite extra tid med bara mig själv. Tror jag behövde det lite.
Nåja, fin frisyr fick jag imorse, praktiskt med frisör lite så där hemmavid :) Jag är supernöjd med håret! Blev klippt precis som jag vill ha det :) Har inte hunnit ta kort än, men det kommer så småningom :)Ska snart ta bussen till staden och ska se "Alice i Underlandet" med bästaste syster ikväll :) Tror att den kan vara riktigt bra och det är verkligen en film som kommer att passa oss båda två :)
Hon var btw så gullig igår och bjöd in mig på middag hos dem. Det gav oss även en liten pratstund. Är sällan som vi träffas och pratar så. Det är skönt, ingen känner mig trots allt så väl som hon gör.Sen blir det att sova borta inatt. Får se vad det blir för pyssel som vi kommer att sysselsätta oss med denna natt. Ska vara med finaste! Blir nog hela helgen som vi umgås, sen så försvinner hon bort i ett par dagar.
Jag hoppas på en toppenhelg. Vilket jag absolut tror att det kommer att bli :)

Once upon a time . . .
23:32
Jag är trött. Vet, jag har skrivit det en miljon gånger förut säkert. Men ikväll. Det känns konstigt då jag sov 11 timmar förra natten.  Så jag borde inte vara så trött som jag är. Visserligen är det ju bra, då kanske jag får sova inatt. Det skulle ju vara gudomligt skönt. Jag har mycket som ska orkas med imorgon. Fullspäckat schema.


Det snöar här. Det slutar aldrig. Storm ute. Oplogat och jävligt. Hoppas det är bättre imorgon.Nu ska jag bädda ner mig med en film. Får se vad det blir. Något mysigt tror jag.
Träden är otroligt
vackra just nu !20:12Jag vet inte jag, det känns som om hjärnan bara går runt, runt och runt. Jobbiga frågor idag på mitt möte och jag vet inte svaren. Det sitter så djupt inom mig, hur ska jag kunna ens tänka på något annat sätt än det jag gör nu?

Vill få ledigt. En dag utan mina tankar. Hur underbart skulle inte det vara? Bara få leva och vara. Le, ärligt och vilja prata med människor. Orka med att umgås. Jag är så sjukt less på mig själv. Det börjar vara på gränsen. Ibland blir jag rädd för mig själv. För det jag tänker  . . . .


4 just 1 day . . .

RSS 2.0