23:30



Något som inte känns okej att ligga vaken över är myggbett under foten!! Hur i hela fridens namn är det tänkt att man ska kunna klia där?!
GAH!!!
Hoppas på att det är borta imorgon i alla fall!!!

 

 


21:54



Vet inte om jag har så mycket att skriva egentligen. Har haft en bra och lugn dag på alla sätt och vis!

Fick brev idag med posten, igen :D Och inte nog med det. Jag fick även ett vykort :) Det är sånt som gör en extra glad. När det kommer annat än bara skit i brevlådan. Man skulle ha haft en massa som man kan skicka brev med :) Det förnöjer verkligen min dag!
Och nej, jag tror inte att du är en stalker :)

Sedan så ikväll har jag varit iväg på bio med ena grannen :) Filmen var så bra och vi hade sjukt bra platser! Nu vill jag bara att den kommer ut på dvd också så man kan se den igen och igen . . .
Tackar och bockar för barnvaktande :)

Ska lägga mig och skriva lite och läsa lite hade jag tänkt, njuta av känslan.

Må väl!


23:03



Ett lite sent inlägg, men det kommer i alla fall ett. Hade tänkt gå och lägga mig men blev plötsligt uppfylld med massa ord och kände att jag måste nog skriva av mig lite en snabbis innan jag bäddade ner mig.

Idag har jag varit på vitbergsbadet med grannen och hennes son. Det var riktigt härligt! Molnigt och lite halvosäkert väder imorse, men klart vi skulle fara iväg ändå :D
Så en hel dag med bad, sol och lite mer bad har det varit. Skönt och jag hade det riktgit trevligt. Tog några fotografier men har inte orkat lägga in dem i datorn. Det kommer senare i så fall :P

Ikväll har jag myst med sonen, han var helt säker på att han ville se titanic och eftersom han tjatat sen igår om det så satte jag på den och trodde att han skulle ledsna ganska fort. Men ack vad jag bedrog mig, hela filmen såg han och pratade om den efteråt också. Så det blev en lite sen kväll och jag förstår inte hur han har orkat hålla sig så vaken. Kanske sover han lite längre imorgon i alla fall.

Min son, jag lider med honom. Han får höra så många knasiga saker. Men jag är glad att han tar upp det med mig och pratar med mig om det. Jag kan bara hoppas på att han tror på det jag säger och lyssnar mer till mina ord. Jag kommer att ta detta lite längre än att bara prata med honom. Vissa saker tål jag bara inte.  Så enkelt är det!

Mitt samvete är i botten, jag vet inte om det borde vara det. Jag vill inte behöva ha dåligt samvete. Jag vill inte sitta här och må skit över detta. Jag kollar ständigt på klockan och hoppas att samvetet ska lägga sig och sova snart. Kanske gör det de om ett visst antal minuter. Annars sätter det igång bara mer. Jag vet inte. Kan bara leva vidare och se vad som händer. Och hoppas.

Jag är tröttare än tröttast och ska bädda ner mig nu. Hoppas på många timmars sömn inatt så jag är i den absolut bästa formen imorgon när det vankas bio :D Så som jag har längtat!!! :D


17:17



Idag har det verkligen varit full rulle!! :D

Upp tidigt och sedan begav sig sonen och jag med full packning upp till staden. Först så var det träning på schemat och sonen fick se film och spela lite under tiden. Han skötte sig fint, men jag förstår att det lockar för honom att också vara med. Han vill ju så gärna träna lite. Men inte riktigt än . . .
Sedan gick vi iväg och köpte lunch och satte oss vid älven och åt. Mycket mysigt och fridfullt. Vi satt där en lång stund och bara kikade och pratade. Efter det traskade vi oss iväg till nordanå, där matade vi ankorna, eller fiskmåsarna kanske stämmer bättre och sedan lekte han i lekparken där en lång stund. Mycket trevligt. Trodde han skulle bli less fort eftersom han inte hade med sig någon kompis, men han lekte på riktigt bra och njöt. Var nog jag som var med rastlös.
När vi var klar där så gick vi till stadsbiblioteket. Jag skulle lämna igen en film och han lånade sig en :) Så ikväll ska han se den.
Vi bussade oss hem sen och har varit här ute på gården ett tag. Lugnt och skönt.
Jag är helt imponerad. Vi har gått hur mycket som helst idag, han har inte klagat det minsta utan mer sett ut som om han har tyckt om det. Dessutom har han släpat på sin egen väska. Märks verkligen hur stor han har blivit :)

Nu har vi ätit middag, jag känner mig lite trött och hoppas på att jag får sova inatt i alla fall. Det skulle vara så härligt!

Ska sätta mig och läsa lite innan jag tar itu med oredan inomhus :P


01:20



Det blir bara oftare och oftare. Jag kan inte sova. Hur jag än försöker, inget hjälper och trots att jag tyckt att jag gjort död på alla hjärntrollen före jag lägger mig i sängen så dyker det upp minst en hundra styckna nya så fort huvudet vidrör kudden. Så less jag är.
Allt och inget.
Fram och tillbaka.
Höger eller vänster.
Upp eller ner.

Oj om det bara kunde sluta någon gång. Om jag för resterande av mitt liv kunde få sova mer än några nätter på rad. Om jag kunde slippa mina vakna nätter, helt och hållet.
Jag får inte bukt på det här problemet och det gör bara att det växer, större och större. Att det bara blir värre. Har märkt efter samtal med en del att jag är långt ifrån ensam om detta problem. Men, kan inte dessa människor bara bo jättenära mig så att vi kan sysselsätta oss om nätterna tillsammans?! Så kan vi diskutera igenom alla de sjuka och jätteviktiga saker som vi kommer på mitt i nätterna. Istället för att låsa in de inom sig.
Osäkerheten kryper i mig och jag avskyr det!


Massa planer för imorgon, men för att de ska lyckas så skulle det underlätta om jag fick sova mer än 2-3 timmar i alla fall.
Tack.


02:19



Jag har haft en kanontrevlig kväll med massa god mat, dricka och spel :D
Var här hemma i grannskapet under kvällen och sedan for jag iväg och sällskapade med några gramla  bekanta. Det var alldeles för länge sedan som jag umgicks med dessa och jag känner verkligen hur hur mycket jag saknar umgänget.

Nu ska jag prata lite med de som stannar kvar och väljer att umgås lite :)





11:38



Midsommarafton! :D

Igår blev det inget bloggande. Jag satt ute i solen hela dagen och bara njöt. Och solen brända vissa delar på min kropp mer än andra, men det är inte så farligt. Idag har jag inga större känningar efter det. Fick mig en smäll på huvudet som tog illa i nacken och det känner jag dock av även idag. Jag hoppas att det inte ska ge några långvariga smärtor. Det var jag inte alls speciellt sugen på. Får väl se om det ger med sig.
Sen såg jag film igår, som några andra kvällar denna vecka. Mycket trevligt. Film kan alltid få en att tänka på lite annat. Det tycker jag om.


Idag ska det grillas, dansas runt stång och vara trevligt. Har fått lite inbjudningar om att fara iväg på andra håll och alla av olika anledningar känns mycket lockande. Det blir ett jobbigt vägande för mig nu, får se vad jag beslutar mig för i slutändan. Fast jag tror nog jag blir kvar här hemma. Med tanke på allt som jag har i kroppen, det känns som om det vore det absolut bästa alternativet. Då kan jag obehindrat, när jag vill, gå hem.
Nåja, får se.



Åh, syster ringde igår och sa att hennes smultron hade vuxit lite mer så imorse när jag vaknade gick jag genast för att kolla in mina och de har också vuxit :) Hoppas att de får fortsätta att leva :) Så kul med egna smultron!


Ne, ska fixa med lite inför kvällen nu.


17:43



Händelserik dag kan man säga.
Har precis kommit hem efter en ordentlig storhandling. Så skönt att få fylla upp här hemma med mat och nödvändigheter. Då slipper jag ångest över det i alla fall och kan nu koncentrera mig på att bara njuta i några dagar. Så härligt!!

Ska ta och fixa mig lite middag nu och sedan blir det filmen jag lånade mig på biblioteket. Hoppas den är bra och att jag ska få sova inatt.

Kanske hinner skriva ett brev också, vill skicka iväg fort så jag får svar fort :D
Skulle kanske ha skaffat mig fler brev vänner, så otroligt kul istället för att bara få räkningar och annat bajs.

Nåja, mat. Nu!


 

 

 


13:22




Har varit och tränat en sväng på morgonen, det var mycket härligt. Tog inte i riktigt så där superhårt, men det var riktigt härligt ändå!
Sedan tog jag följe med syster till biblioteket. Lånade mig en bok och en film. En bok av Karin Alvtegen, har läst två böcker av henne tidigare som jag tyckte väldigt bra om och jag tror att även denna kommer att falla mig i smaken.
Sedan hem och efter en snabb dusch så gjorde jag mig lunch och gick ut. Ligger nu ute och försöker få klart för mig om när jag får mina pengar, samtidigt som jag låter solen bränna lite lätt på min hud :P

Fick brev idag också :D
Så glad jag blev!!!
Hade nästan börjat tro att det inte skulle komma något, men plötsligt så kom det :D
Ska ta och skriva tillbaka också, får se om vi får detta att fungera. Glad blev jag i alla fall.

Ne, nu ska jag njuta och skvallra lite.

Sol!! :D


22:39




Så det kan gå!
Skulle bara vila en liiiten stund i soffan, det var vid halv åtta, simpsons började precis. Vaknade för en liten stund sedan och är jättetrött. Ska bara skriva det här, sedan är det dags att krypa ner i sängen. Känns att det blev lite sömn igårnatt :P

Har suttit ute hela dagen, det har varit ganska så fint väder, men det är ingen riktig sommarvärme än. Jag undrar när den har tänkt komma egentligen?!
Mycket roligt att sonen var här över dagen, inte för att man ser han så mycket då han mest springer runt med sina kompisar.


Imorgon har jag tänkt träna, det är nog det enda jag har inplanerat. Får se om det blir något mer. Hoppas på bra väder i alla fall.



10:30



Idag är mitt hjärta hos mig och solen skiner, så man kan ju egentligen fråga sig vad jag gör inne nu?!
Ska alldeles strax ta och bege mig ut och sedan har jag nog planer på att stanna där hela dagen.

Har sett mycket film nu i två dagar, inte gjort speciellt mycket men jag har verkligen trivts med det! Får se om det blir något nytt spännande ikväll med :)

Ne, här inne kan jag inte sitta när solen skiner som den gör!

På återseende!


14:00



Gick jag och la mig igår?
Neheedå, jag somnade i soffan och vaknade där också när sonen stod bredvid mig. Han hade drömt en mardröm så jag följde honom till sängen igen och bäddade om honom. Sedan plockade jag undan allt det där som jag hade somnat ifrån tidigare.
Och vad händer då? Jooda, jag ser ju att det är en bra film på tv och tänker, men jag ser bara tills det är reklam. Gick jag och la mig då? Neheedå, jag såg ju såklart färdigt hela filmen :P
Men efter det så traskade jag mig mot sängen. Somnade in fort och sovde verkligt gott.



Snart så ska sonen bege sig till sin fader. Men han kommer igen på tisdag och ska spendera dagen här eftersom hans pappa skulle spendera dagen på ett sjukhus. Det blir bra, då går det inte så lång tid mellan vändorna.

Jag har fått årets första myggbett och det kliar som sjutton!! Brukar inte få så många myggbett, brukar klara mig ganska bra. Så jag hoppas att det blir så även denna sommar trots att det är mygg i vansinne!!

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Funderar på att börja läsa en av de böcker jag köpte igår eller så kanske gå en promenad. Om det fortsätter att vara uppehållsväder dvs. Dagen får väl utvisa vad den känner för att erbjuda mig.


22:03



Regnet det bara öser ner . . .
Idag har det verkligen regnat hur mycket som helst. Men det är skönt samtidigt, allt damm och all pollen spolas ner och luften kommer att bli så mycket lättare att andas sen.

Jag är väldigt trött och sista stundens bus med sonen innan ha lade sig tog nog musten ur mig. Funderar på att bädda ner mig och inte göra något alls mer denna dag. Försöka somna in i vettig tid och förhoppningsvis vakna piggare imorgon.

Kikade en sväng på bröllopet, man kan ju inte låta bli?! Visst är det fint och så där. . . men det känns också så otroligt uppjagat. Jag vet inte, faller mig inte riktigt i smaken. Nje, har aldrig varit speciellt insatt i kungafamiljen och känner absolut inte något starkare behov av det just nu.

Nu, nerbäddning.


15:41



Oj vad jag sovde imorse! Börjar märkas att jag inte har haft så bra sömn de senaste nätterna. Hade tänkt vara uppe i tid även denna morgon så att man slapp stressa på morgonen före vi skulle iväg. Men, det var ingen superstress hur som helst.

Iväg for vi till Joypeak, trots att det regnade och var  jättegrått och trist på himlen. Vad gör man inte för barnens skull. Det är en väldigt trevlig tillställning med massor av hoppborgar och andra gratisaktiviteter för barn. Så full mundering med regnkläder och fjuppisar.
Det fungerade jätttebra :)
Jag och grannfrun gick runt på loppisen och hade det allmänt så trevligt man kan ha när regnet öser ner :)
Gick för att skaffa lite mat i magen och satte oss i stora tältet. Där befann sig Heidi Andersson och hon pratade om armbrytning så klart och man fick även prova på :) Sonen stod med stora ögon och lyssnade intensivt på varje ord. Sedan ville han så klart prova på :D
Fick även autograf och tog ett kort med henne. Han var så glad över det och nu står autografen på hyllan i hans rum :)


Vi har precis landat här hemma och det känns att man varit ute i regnet hela dagen. Jag försöker hitta något på tv som jag kan kika på men det är ju bara bröllop eller fotboll överallt känns det som. Inget som jag idag kände för att se på.
Nu ska jag slappa en liten stund innan jag ska göra något gott till middag och sen är det myskväll som gäller helt och hållet här! Funderar till och med på att tända upp lite väldoftande ljus. Det var längesedan :)

 

 


11:52



Uppe tidigt imorse. Idag  var det skolavslutning som stod på schemat.
Fixa sig iordning och sedan iväg. Var faktiskt ganska bra väder, hyffsat varmt ute och lite blått på himlen i alla fall. Men man såg att molnen var på ingående.
Det var en jättefin skolavslutning. Fina sånger och jag blir alltid så rörd när det är så sånt här. Kämpade och höll tillbaka tårarna så gott jag bara kunde.
Lite fotografering utomhus sen och vilken tur att solen fortfarande sken så att man fick fina kort :)


Hela klassen :)














Sommarkram
till fröken :)












Sommarspex :D


Nu har solen gått i moln och det är enbart kyligt utomhus. Så, det blir nog till att spendera en hel del tid inne idag. Men det är skönt det med. Jag klagar inte. Någon dag kommer solen tillbaka och då får man passa på att njuta så mycket man bara kan.

Imorgon ska vi iväg på Joypeak. Det brukar alltid vara en trevlig tillställning :)


Nu, lunch.

Sen, läsa!


17:29



Se så tittar solen fram igen :D


Så, nu när middag är bortdiskad och det är undanplockat så går jag ut i solen och sätter mig igen :D


Ljusglimtar i livet gör så mycket!!! <3








































15:33



Det gick hur bra som helst att träna idag. Kroppen var fylld med energi trots att jag var så trött. Riktigt härligt! :)

När jag sedan kom hem så fastnade jag utomhus med grannarna och har suttit där tills bara för en liten stund sedan. Det är lite molnigt och så men riktigt härligt.
Fast det ser faktiskt ut som om det kan bli ganska så bra väder i afton och ikväll. Det blir mindre och mindre moln. Jag hoppas alla molnen försvinner och att det även är riktigt härligt imorgon då sonen har skolavslutning. Det skulle vara perfekt!!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Några ska sitta här ute på gården och umgås på ett vuxet  vis. Får se om jag ansluter eller om jag håller mig inne. Är lite sugen på att fortsätta läsa boken jag började med idag.
Det hela kommer nog att bero på hur trött jag känner mig ikväll kort och gott.

Sitter på balkongen nu och njuter lite. Snart lyser solen på mig och jag tänkte sitta här en stund innan det blir dags för middag.

 

 


08:30



Vaknade återigen till en klarblå himmel :D
Så får det gärna se ut ett bra tag framöver! Fast, jag tar gärna regn också, kanske på nätterna? :P

Ska alldeles strax bege mig iväg för att träna lite innan dagen har fått alldeles för mycket fotfäste. Så då hinner jag nog hem i alldeles lagom tid för att hinna njuta en del :)

Sedan får vi se vad dagen erbjuder.


Nu, lite mer kaffe.




19:16



Solen försvann ju där vid lunch så det blev inte så lång tid ute och njuta.
Istället så valde jag att tvätta och började läsa en bok. Skönt att få bort lite tvätt, även om jag inte hade så mycket att tvätta. Men då blir det mindre nästa gång i alla fall :P

Har precis klippt sonen nu så han har sommarfrisyr och ska väl mysa lite med honom en stund innan det är dags för han att krypa ner i sängen.
Sen blir det att läsa lite och sedan sova. Jag känner mig jättetrött och hade verkligen tänkt orka att träna imorgon. Får se vad energin säger. Men jag känner mig väldigt sugen på det hela.


Inte så mycket att skriva om ikväll känner jag. Är nog lite för trött.


Nu, mysa!


09:51




Nu har jag skrivit klart och även skickat iväg.
Får se vad det blir av det hela.
Se om jag hittar mer ställen att skicka till.


Nu är det dock dags för att bara njuta. Sätta mig ute.


08:20



Det är SOL idag :D


Sitter och väntar på att mitt kaffe ska bli färdigt, har fått iväg sonen till skolan och satt mig ner här. Ska  sitta ner, dricka lite kaffe och kika igenom lite saker.
Sen ska jag ut! Jag ska vara ute så länge det är sol idag! :)


Har sovit så gott inatt. Nästan för gott. Skulle nog egentligen ha velat sova en stund till, men samtidigt är det skönt att vakna upp när det är bra väder.





Nu, kaffe!


22:08




Har kommit hem för en stund sedan efter en mycket trevlig kväll med grannarna!! Solen har lyst på oss och vi har pratat om allt möjligt och mest bara mått väl!

Var så trött imorse och allt kändes inte så där jättetrevligt, men, det finns kontakter i mitt liv som jag är glad åt att jag har nu och människor som förgyller min vardag. Jag är glad, jag har fått saker gjorda och fått många snälla ord idag. Sådant där som lyfter min dag, sånt som gör mig lite extra glad.


Nu ska jag strax bädda ner mig i sängen och hoppas på att vädret blir minst lika bra imorgon som det var ikväll. Drömma om sommaren ska jag också. Hålla mina tummar och vem vet, det kanske blir den bästa på många år.


Fridens!







17:01



Men nu är det ju sol :)
Så jag hoppas att tant'a passar på att gå ut och måla lite då ;)


Sitter på balkongen och njuter lite en stund, har fått hit ett bord nu och kan göra iordning här som jag vill ha det :) Hoppas det blir så fint som jag i huvudet har målat upp det :) Ska bra hit en duk och lite smådetaljer så blir nog det här ett perfekt ställe att avnjuta sommarkvällarna på :D


Nu ska jag njuta en stund, kanske ta fram boken som jag håller på med nu :)



11:09



Jag är trött.
Jättetrött.
Men jag har trots det varit iväg och tränat lite i alla fall. Det var skönt även om jag inte orkade så mycket idag. Men allt är bättre än inget. Och, jag la mig faktiskt inte och sovde där i alla fall.


Det blir nog rätt lugnt idag.
Inte så bra väder. Grått och regnigt.


Jag är trött.


14:44



Jag vill göra något, men jag kan inte komma på vad jag ska hitta på. GAH!
Sånt här kan driva mig till vansinne. Kroppen har fullt med energi men ingenting verkar vara det rätta för dagen att sysselsätta sig med. Jag borde komma på något.


Inget har jag att skriva heller.

Det regnar.

Precis som jag ville ;)


Nåja, läsa en bok kanske.



08:50



Jag kunde faktiskt somna ändå inatt. Det trodde jag inte där vid halv två, men några timmar fick jag mig och det är alldeles lagomt för att jag ska orka med en måndag helt utan planer.
Är mulet ute, jag klagar inte, tycker det är lite skönt faktiskt. Hoppas att det kommer att regna lite mer också, ser inte ut som om det har regnat så mycket. Vill att all pollen ska regna bort så man slipper det :P I alla fall i någon dag tycker jag.


Sitter med min kaffekopp och ska alldeles snart fortsätta att skriva på en massa annat. Kanske hinner färdigt med den delen idag. Får se. Beror på hur mycket jag väljer att skriva om. Det märker jag när jag väl sätter igång.


Mer kaffe.



01:22



Visst är det lustigt när man lägger sig i sängen och är så trött så ögonen står i kors, sedan kommer tankarna och det ena för en vidare till det andra och jag hamnade tillsist vid en tanke, något som kommer att inträffa detta år och som jag känner den värsta av alla ångestar inför.
Precis som många andra år.
Det borde vara tvärtom.

Hur ska jag bli kvitt detta nu?

Gissar på att jag blir vaken inatt. . .


Suck.



21:31



Idag var det ganska härligt ute. Fram till eftermiddagen i alla fall. Sen blev det kallt, eller kyligt är nog mer rätt. Jag satt ute ett tag och fixade med lite och har fortfarande inte fått upp värmen i kroppen. Var som om den sökte sig in i kroppen. Men, det torde ha gett med sig till morgondagen i alla fall :)

Hur som helst, efter lunch så for jag och sonen iväg för att han skulle få fiska lite och vara lite bredvid vattnet. Han var riktigt duktig och jag trodde att jag skulle få hjälpa honom mer men han klarade sig alldeles utmärkt själv :) Ingen fisk blev det och efter han stått och kämpat på ett bra tag så ville han mer gå runt lite i vattnet och se om han hittade något roligt.
En mysig stund blev det :) Så skönt att ha honom hemma igen!!





















Ikväll blir det inte mycket gjort. Jag känner mig ganska trött och vill mest bara sova. Men inte riktigt än, blir att sitta uppe en liten stund till innan det är dags för att kramas med kudden. Funderar på att fortsätta och skriva på det som jag påbörjade igår. Kan nog klämma fram några ord i alla fall :)


17!!


Dagens Låt

 

 


10:16



Jag kunde inte sova igår kväll, istället låg jag och skrev. Och oj vad jag skrev, påbörjade en novell, eller, det blir några sidor sen så fick jag massa annat i huvudet så då blev det en hel del annat skrivet.
Det är längesedan jag hade sådan skrivarlust. Mycket längesen. Jag är glad att det nu har återkommit lite och jag hoppas att det håller i sig ett tag.

Nu har mitt hjärta kommit hem och han har hunnit berätta om varje myggbett och skrapsår på kroppen samt vilka bus som han har pysslat med den senaste veckan. Han är nästan som jag, vill berätta så fort att munnen inte riktigt hänger med hela tiden :)


Idag får vi se vad som händer, det blåser idag med och jag vet att om jag är ute en längre stund så får jag tillbaka det sen. Så, det blir nog till att spendera dagen som mest inomhus. Kanske plågar mig en stund :P


På återseende!




21:53



Alldeles snart ska jag ta och krypa ner i sängen. Imorgon bitti kommer nämligen mitt hjärta hem och då gäller det att vara pigg och alert så man orkar med dagens utmaningar :)
Saknaden efter honom när han är hos sin far går inte att beskrivas i ord, jag  vet att jag upprepar mig varje vecka. Men det tynger mitt eget lilla hjärta och jag måste ut med det, så, ni får helt enkelt stå ut med det hela :P
Nåja, huvudsaken är att han kommer hem och att vi får en bra vecka. Jag håller alla mina tummar för att vi ska få bra väder i veckan, kan inte ni hjälpa mig lite med det också? :)


 

 

Jag vet inte, det händer något inom mig som jag tycker om. Kan det vara så att jag äntligen är på rätt väg eller är det så att jag är i en fas som jag inte riktigt kan och som jag kommer att få ångra djupt sen?

Jag hoppas så att allt detta är resultatet på allt arbete som jag gjort den senaste tiden, det skulle vara det absolut bästa. Jag vill så gärna komma i rätt balans. Lära mig allt som jag inte tidigare har lyckats med. Allt som genom åren har blivit undantryckt.

Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka åren, en si så där 15 år, få göra om en hel del saker. Då kanske, bara kanske, skulle hela livet ha sett annorlunda ut. Men, det är enbart teorier. . .

 

 


18:04



Vissa saker får en att le mer än andra :)

Vissa ord får en att le mer än andra :)

Vissa människor får en att le mer än andra :)

Alla de sakerna har jag fått uppleva idag!


Alla de fula orden och otrevligheterna, de bara glider av mig,
de kan inte nå mig längre. Victory! :D



















Även om solen inte lyser idag
och det bara stormar ute
så har jag fått le massvis med
gånger och känner mig
upplyft av det.
Tack alla!! :)


23:28



Idag har jag verkligen varit ute.
Gick ut och satte mig på förmiddagen och bara njöt. Tog med mig en bok och lyssnade på musik. Tiden bara flög iväg, helt underbart härligt var det. Men, tillslut sa magen ifrån och jag gick in för att äta. Sen ut igen och fortsätta läsa.
Innan middag hade jag läst färdigt boken och det såg även ut som om det skulle bli dåligt väder. Men molnen drog vidare och jag blev rastlös.
Så jag beslutade mig för att gå på en promenad. Packade en väska med lite nödvändigheter och självklart min kamera och begav mig av. Hittade en ny liten stig som jag promenerade in på och gissa om jag naturen tilltalade mig!! Förstår inte varför jag inte beger mig ut så i skog oftare när det ändå känns så otroligt bra, när jag mår så gott av det.
Nåväl, började även skymta lite vatten och såg en plats där jag som ung spenderade massvis med timmar om somrarna så jag bestämde mig för att gå dit och bara njuta.
Helt fantastiskt vad det var skönt! Ligga bredvid vattnet och bara vara med sig själv. Känna hur kvällsolens strålar träffar en och hur vågorna slår mot hällan.


Så underbart vackert ! !









Det ser ut som
om naturen har
skapat en egen
lite koja av
grenarna.




Och på andra sidan såg det ut så här - som ett helt hav av
blommor som doftade fantastiskt !








Platsen som
jag ofta
spenderade
tid på som ung.






Njutning !

























Träd är bara för ståtliga !

Så, det var min afton lite sammanfattat i bilder. Har så många tagna idag men detta får räcka att visa upp här i alla fall.



Nu ska jag strax krypa ner i sängen, det känns att man har varit utomhus hela dagen och jag bara längtar så mycket efter att få dra täcket över kroppen och somna.




Jag längtar, jag längtar så mycket!



09:39



Åh! Jag har sovit så gott inatt! Verkligen skönt.
Det behövde jag. Så nu känner jag mig redo att möta dagens utmaningar.


Mycket fint väder här, redan nu börjar temperaturen stiga ute och jag funderar på om man ska passa på att njuta i solen idag. Har lite jag måste fixa före. Men efter det vore det ju kanonhärligt. Om det inte blåser då förståss. Det ser lite blåsigt ut. Hmm . . .
Får försöka hitta mig ett ställe där det inte blåser så mycket.


Ne, nu ska jag sätta på lite musik och göra mig redo för dagen :)






















21:47



Inatt ska jag sova!
Så enkelt är det bara.
Igårnatt  blev det knappa två timmars sömn och idag har jag sprungit runt hela dagen och knappt suttit still en sekund. Så, jag behöver verkligen vila.
Framförallt så behöver huvudet vila. Det behöver få en paus. Jag orkar inte med mina egna tankar och vill få vila från dem i några timmar i alla fall.


Det är jobbigt när jag känner saker, när jag måste tvinga mig själv att gå igenom känslan och inte trycka bort den som jag annars så hemskt gärna vill. Det tar på mina krafter och suger energin ur mig.
Det gör även att jag inte har samma kontroll över mina tankar och jag faller väldigt lätt in i gamla tankemönster. Verkligt svårt att hålla sig borta från det.
Jag hoppas jag ska bli bättre på det, för ach och ve vad det är jobbigt att försöka övertala sig själv till att det inte är riktigt så som jag bör tänka.

Svammel, svammel och lite mer svammel . . .

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med katterna och se lite film tills jag somnar!







































19:11



Vad?


Ge mig en, en endaste anledning . . .

Jag behöver inte mer.
Bara något.
Bara en.









02:14



När ska jag lära mig?!

Kommer jag någonsin att lära mig?!

Nu sitter jag här igen. Sängen är inte alls vad jag vill att den ska vara och jag har minst en triljard olika tankar i huvudet. Saker jag vill göra, saker jag vill bygga, saker jag vill hitta på osv osv. Det tar aldrig stopp.
Jag blir lätt galen snart.

Orkar inte.

Vill sova.

Balans var det ja . . .




























Not the same. . .

22:28



Latheten har varit framme.
Eller, det har nog mer varit skrivartorka skulle jag vilja säga. Lusten har inte funnits och jag har varit helt obeskrivbart trött. Sovit i nästan tre dagar. Inte orkat lyfta ett finger och inte heller har jag haft motivation till att göra något.
På ett sätt är det skönt, att bara kunna ta sig tid och slappa, sova och bara vara. Men på samma gång som det är skönt, så skapar det panik inom mig. Tankar så som "jag borde" , "jag måste" osv...
Men, jag försöker att bara vara, att lyssna på vad min kropp talar om för mig och ta mig tiden för mig själv. Det är inte alltid lätt, det är ofta svårt. Men... så länge man i alla fall försöker så måste det ju vara värt något tycker jag?!



Igår så införskaffade jag mig ett par nya träningskor. Det var mycket välbehövligt. Dom gamla som jag hade, dom var helt utnötta och dom får nu hamna på tippen. Kanske kan dom ge bo åt någon råtta :P
Nåväl, idag for jag upp till staden för att möta syster och träna. Tog det väldigt lugnt och det gick bra. Har haft mycket problem med kroppen, med mina leder. Men, jag hoppas att det ska ge med sig snart. Att denna anti inflammatoriska kur ska ge verkan. Det vore kanon.

Efter träningen for jag för att ha möte med min läkare och psykolog. Sista före sommaren. Det gick bra, som vanligt. Vi diskuterade medicineringen lite och hur vi ska lägga upp det hela till hösten. Det känns bra och jag är glad för att just dessa två är de som hjälper mig på vägen. Dom lyssnar bra och förstår mig bra. Vi har ett bra sammarbete.

När jag sedan kom hem så tvättade jag lite och så har jag även städat upp hela lägenheten. Var inte så mycket som behövde göras, har tagit det lite pö om pö. Men nu är det i alla fall rent och fint här hemma. Det känns bra!

Nu ska jag unna mig en bra film och måla mina naglar. Det tycker jag att jag förtjänar :)




11:05




Alltid samma visa.

Suck.





Musik får rädda min dag.



02:17



Kan inte sova.
Det är ju lite tydligt, 02:11. Suck.

Har legat en timme nu och bara vänt mig i sängen.
Suck.
Tankarna flödar helt fritt och jag hinner knappt
nypa tag i en endaste en.
Om jag hinner, smiter den snabbt iväg och jag
måste börja om att jaga igen.


Försöka igen.
Enda valet.


"...underbart...undrar du... älskar du.... är det säkert att du ...."


Jag vill!

Filmtips !



 

Kom bara att tänka på denna film och hur längesedan det var som jag såg den. Måste fixa så jag har den hemma. Skulle vilja se den nu. Tycker den är så fin!!

 


23:45



Idag har jag bakat bullar, det vill jag lova :)
Barnen fick smaka och dom blev riktigt glada :)

Sen har jag pysslat på lite. Jag har slagit in kartonger som jag kan ha till förvaring, det blev fint. Blir mer sånt imorgon, såg det skulle vara dåligt väder även då.
Passar mig alldeles utmärkt, då får jag mer gjort inomhus och slipper dessutom stressa runt med det. Får se vad jag ska hitta på allt mest imorgon. Kanske börja med att städa färdigt helt och sedan sätta sig med allt det roliga. Har även varit sugen på att dra fram symaskinen och göra något roligt med den :)
Pysseljag. Men, det är ett bra sätt för mig att få ur mig denna uppvarvning som jag just nu har. Jag vill så mycket men försöker begränsa mig och vet inte hur jag ska göra. Och om jag då sätter mig med något, då stressar jag inte runt med allt annat utan kan behålla fokus på det väldigt länge. Ända tills jag är klar. Och det mina vänner är för mig väldigt länge. Har annars mycket svårt för att avsluta det jag har påbörjat.


Det har fallit regn i skurar ikväll från himlen och på räcket blev det så fina vattenpölsbildningar att jag var ju bara tvungen att gå ut och fotografera det lite :)




























Regn är vackert. Natur är vackert. Jag måste ut och ta mer kort känner jag.

Nu, säng.


12:33




Göra om hemma är kul.

Det kommer nog resterande av dagen att handla om :P


Någon får mig att le.
Det känns bra.



10:30



Idag är det inte alls lika fint väder. Det regnar om vart annat och är mulet resterande av tiden. Men jag klagar nog inte, jag tycker det är ganska skönt och med tanke på de planer som jag har idag så tycker jag att det är alldeles perfekt. Då slipper jag längta ut medans jag pysslar på här hemma.


Somnade inte direkt igår men har ändå sovit ganska så bra inatt. Hann med att fundera över en massa saker innan jag till slut somnade. Känner mig rätt funderande även idag, hoppas på att det ska släppa snart. Kände inte riktigt för att gå i grubblerier hela dagen.

Jag hoppas det blir fint väder i helgen, hade funderat på lite som jag och sonen skulle göra. Men det kräver ett relativt bra väder i alla fall. Det är bara att hålla tummar och tår.


Ne, nu ska jag fortsätta med mitt bak och mitt städ :)




20:39



Idag har jag gjort så gott som färdigt nere i hallen, men trappen upp och en del i sonens rum är kvar.
Men det är inte mitt fel, solen lyser ju skarpt och man vill inget annat än att bara sitta ute :)
Har varit superhärligt idag att sitta ute och jag har njutit.

Imorgon har jag tänkt att baka lite bullar så det finns till sommarutflykter :)
Då får jag i alla fall en kortare paus från solen och det klagar nog inte kroppen över. Fast jag är duktig om smörjer mig varje dag. Vill inte bränna mig mer detta år i alla fall. Lär väl lyckas sommaren -11 med all säkerhet.


Jag är supertrött och ska alldeles strax ta och bädda ner mig i sängen. Håller på att somna redan nu men tänkte att jag kunde dela med mig av några rader först.

En del ord tar hårdare än andra. Det är inte svårare än så. Och de där orden som inte sägs, de är nog de värsta.
Ibland så känns det som om man är med, fast samtidigt så är man så långt borta som det bara finns.
Svammel kanske, men mina ord.

En textrad i denna låt har fastnat i mig. Jag har haft den hela dagen i huvudet. Nåja, tänkte dela med mig av låten och hoppas på att någon mer kan uppskatta den :)

 

Nu, säng.

 

 

 


08:57



Igår var det inte mycket till uppdateringar :P
Satt ute i stort sett hela dagen. Det var lite molnigt och blåsigt utemellan men i det stora hela var det riktigt härligt.
Idag ser det ut att bli bättre än igår och jag tänkte att jag skulle skriva medans jag kom ihåg det och innan jag går ut och sätter mig.
Ska iväg sen idag på möte och sedan grillkväll med sonens klass. Det ska bli trevligt och eftersom det är riktigt kanonväder så kommer det ju att bli superskönt.

Har hunnit med att skruva upp lite i hallen nu på morgonen och ska strax ställa mig och stryka lite tyg så jag får upp det också :)
Händer lite varje dag men när det är soligt och fint, då vill man inte spendera för mycket tid inomhus. Så lika bra att göra före man går ut, för har man gått utanför dörren, då vill man inte gå in igen :P


Ne, nu ska jag stryka lite tyg och sätta upp det.


Sol i sinne!


RSS 2.0