13:55Idag håller jag på med småpyssel här hemma och försöker påminna mig själv om hur mycket jag faktiskt trivs här, att allt kommer att lösa sig och att ingens liv är utan hinder. Jag får helt enkelt acceptera att det finns hinder i mitt liv som jag måste ta mig förbi. Jag ska klara det.


Sonen har kompis och dom fnittrar värre än någonsin. Tror det blev lite för lite sömn inatt och dom känner nog av det. Men så länge dom är vänner och har roligt så är det så mysigt att lyssna på :)


Positivitet!


Stunder att minnas ♥

 

 


18:19Jag har inte tänkt att det ska få påverka mitt liv. Men det är tungt att arbeta emot. Det tar kraft av mig och jag vill helst bara skrika högt. Få ur mig allt det hemska jag känner.
Vem som helst annars. Vem som helst utom denna person.

Jag ska klara detta. På något vis.


16:22
När det äntligen börjar kännas som det mesta flyter på bra och man är redo för nästa steg. Då dyker helvetet på en snabbt som bara den!

Jag blundar och skriker inom mig: "Jag vill inte!!"


22:38


Jag har varit seg idag. Pysslat på lite här hemma med städ och tvätt.
Laddar batterierna lite för imorgon kommer prinsen min hem :)


Ska strax bädda ner mig i sängen och läsa mig till sömns.Varför tar böckerna alltid slut så fort?


20:55Men saker och ting verkar ordna upp sig. Skönt!!


Om någon har missat det så är det julafton imorgon med allt som hör till. Jag har blandade känslor inför dagen, fast det jag känner mest nu är panik över hur jag ska få mig upp på morgonen :P  Men det löser sig säkert på något sätt :)14:25


Inget mer, jag orkar inte med det just nu.


Kan det inte bara få fungera, för en gångs skull?!21:45


Färgen i håret blev inte alls så som jag hade tänkt det eller för den delen som det brukar bli. Men efter ett mindre sammanbrott så insåg jag att det faktiskt fungerar :)


Har pysslat på lite här hemma ikväll och kommit fram till hur glad jag är över det människorna som jag har i mitt liv. Så många fina och oerhört vänliga själar. Jag är tacksam!


Nu ska jag strax bädda ner mig med en bok och mysa lite :)17:40


Så mycket blandade känslor på en och samma gång och jag vet inte vart i detta virrvarr som jag ska ta vägen. Måste försöka hitta en liten väg som jag kan följa och som hjälper mig att ordna upp allt. Mina tankar går åt flera håll och jag hoppas att allt ska ordna sig till det bästa!


Sitter nu med hårfärg och hoppas att lite färg ska kunna lätta upp mitt mående. Är ju alltid skönt att känna sig lite småfin :)


Nu, läsa!


13:21Har varit och träffat min psykolog nu på morgonen. Och något hon sa fick det att totalt braka loss för mig.
Tårarna rann och jag kunde knappt prata.
Det var längesedan jag grät så mycket nu och jag måste säga så här efteråt att det var skönt. Var nog en del som behövde komma ur mig.

Har varit och träffat en god vän och pratat lite en stund. Det var på tok för längesen som jag träffade henne. Måste träffas oftare. Yummy mummy ;)


Nu ska jag bädda ner mig under en filt och läsa, fjärde boken i en serie och det är spännande :P8:35

jag fullkomligt hatar att försova mig!

22:16
Otroligt skönt med en promenad faktiskt. Trots att det var snöstorm och helt oplogat överallt. Man fick kämpa lite extra vill jag lova.

Nu håller tröttheten på att falla in och jag ska bädda ner mig. Upp tidigt imorgon för provtagning. Ogillas!

God Night n dream sweet dreams :)

 

 


17:47

Rastlösheten vägrar ge med sig. Var ut och skottade en sväng men kan ändå inte slappna av.
Så, nu klär jag på mig och beger mig ut på en promenad i snön!


Lätt bästa reklamen på länge!

 

 


13:04Sovit väldigt oroligt inatt och inte alls fått den sömnen som min kropp annars behöver. Ska ta en lugn dag och inte hålla igång så mycket. Imorgon blir det en väldigt tidig morgon och sen får vi se vad den dagen har att bjuda på.

Sonen har farit till sin pappa så lägenheten gapar tomt efter honom. Känns konstigt när han är borta eftersom han har varit så mycket extra hos mig nu ett tag. Samtidigt som jag behöver dagarna i ensamhet. Förmodligen mer än vad jag vill erkänna för mig själv och andra.

Rimfrosten hör till vintern och jag tycker det är så vackert!!

 

Se så vackert med snön <3

Och då ska det tilläggas att jag bor en våning upp :)


Snart är det jul och jag får inte bort det onda i magen som gnager sig fram mer och mer.


20:51Jag tycker om att snön lägger sig på fönsterbrädan och långsamt klättrar sig över fönstret. På något vis påminner det mig om det enda huset som jag nog någonsin har känt mig hemma i. Tycker om den känslan, så den håller jag fast vid ikväll.


Granen är uppe och är minst sagt ett konstverk av sonen :) Personligheten syns verkligen och jag älskar det! Istället för att allt ska hänga perfekt.


Nu, glass! :)


12:28


Svårt att somna igår. Funderar mycket och vill komma på det där ultimata som plockar fram allt som ligger i dvala hos mig. Men inget fungerar. Jag måste ha tålamod, det kommer att ta tid. Så säger i alla fall min läkare. Men jag är less. Jag vill ha allt nu!


Idag ska granen plockas fram. Det höjjer nog min julkänsla och jag kanske får tillbaka lite av den där känslan jag hade i november. Jag hoppas det.


19:04


Justja, fick ett mail häromdagen som gjorde mig superglad. Ska få en av mina texter publicerade :D
Måste nog ta och skriva mera tror jag.


19:00

Jag har varit sämst på att skriva nu ett tag. Vet inte varför det inte blir något, men har inte känt att jag har något att direkt dela med mig av.

Är väldigt slut just nu och skulle helst vilja sova i flera dygn. Men den tiden finns inte. Har möblerat om i sonens rum idag, var tvungen att få sängen på ett annat ställe eftersom det drar från fönstret så man hurvas varje gång man lägger sig i sängen. Det blev bra och han kämpade på bra med städning :)

Många möten, mycket information. Det är så lägligt eftersom mitt minne är ungefär lika med en guldfisks :P

10:40Sonen : Mamma, den här julsången är bra. . . hej herr vinterland . . .   :D22:22Det har varit en lång dag. Har gjort bort en mängd med julklappar och det känns skönt. Men det märks att jag inte är på topp idag. Det sög verkligen energin ur mig.

Möte med läkaren sen. Han tycker jag ska försöka ta det lite lugnare ett tag, låta kroppen återhämta sig. Han kanske har rätt. Men det är verkligen knepigt. Fast, hellre det än att måsta åka tillbaka.


Justja, min tele dog helt idag. Så, ja, kanske någon som blir glad av den informationen.


Äsch, nu går jag och lägger mig.


09:48Idag är en annan dag. . .


Suck.


11:36


Känner mig rätt produktiv idag.
Har nu på morgonen läst ut en bok som egentligen har tagit på tok för lång tid, men nu är den slut och jag kan påbörja en ny, eller det lutar åt en som jag redan läst förut ;)
Just nu doftar det nybakta pepparkakor i hela lägenheten och jag går bara och väntar på att de ska svalna så man kan packa ner dem. Gjorde även några lite större, skar ut dem för hand endast i syftet att sonen sen ska få he kristyr på dem :)

Igårkväll så pysslade sonen och jag med att sätta nejlikor i apelsiner. Jag fick ett plötslig minnesattack när jag var och handlade igårkväll om när vi gjorde sånt när jag var yngre hos min mormor och morfar. Så trots att jag inte alls är speciellt förtjust i doften kände jag att jag ville göra det. Så de pryder nu fönstret i köket och det blev genast mer "juligt" hemma.

Jag sitter egentligen och inväntar främmande, ska bli trevligt. Dricka lite kaffe och prata lite :)


En del förstår jag mig bara inte på.


RSS 2.0