11:44


Det blev så, jag provar på att blogga på ett nytt ställe :)
Jag tackar för tiden här och om du känner att du vill fortsätta att läsa det jag skriver om så är du välkommen att kika in på : norran.se/bloggar/erikanystrom :)21:09Idag har jag, spelat några spel, byggt pussel, ritat, busat, sett film. Ja allt med sonen då såklart. Han har varit lite hängig och därför har jag försökt hålla honom till aktiviteter som inte tar så mycket energi från kroppen. Vi har haft en mysig son och mor dag idag :)
Jag hoppas att han känner sig piggare imorgon så han kan fara på skolan men, det verkar inte lovande.

Nu är det snart dags för mig att bädda ner mig och försöka sova även jag så att jag klarar av att stiga upp imorgonbitti. Det blir veckans utmaning minst sagt.


21:37


Nu är julen bortplockad och allt är utburet till förådet. Så nu slipper man se det på några månader i alla fall. Hoppas man har mer julkänsla då än vad man haft denna gång.

Har myst en stund med sonen och nu bäddat ner honom. Tänkte alldeles snart bädda ner mig själv också. Jag känner mig så trött.

Imorgon skulle jag vilja ha energi till nå bus. Det skulle vara kul :)

12:28


Somnade jättetidigt igår, vilket inte var konstigt med tanke på hur trött jag var. Och så skönt det var, har sovit 12 timmar inatt och jag känner mig betydligt mer pigg än vad jag gjort på någon dag. Me like!

Snart kommer sonen hem och jag har börjat plocka undan julen litegranna här hemma. Men granen och tomtelandet vågar jag inte röra, då blir han nog galen på mig :P Ska ställa mig och stryka de gardiner som ska upp nu och njuta av att få allt tillbaka som det ska vara. Inte en dag för tidigt.


Varför går det aldrig något bra på tv när det är helg?19:58


Kände mig lite piggare idag, förutom en trötthet så jag beslutade mig för att åka till staden och traska runt där med min syster. Kom på att jag behövde lite till sonen så det passade utmärkt.
Det var trevligt och jag är glad att jag for istället för att bara sitta hemma och inte göra något. Men ack så trött jag är. Ska bädda ner mig i soffan nu och inte göra något, för att sedan gå och lägga mig tidigt.

Imorgon kommer hjärtat hem och då ska vi städa ut julen :)  Ska bli så skönt att få tillbaka sitt "normala" hem och sen börjar ju även skolan på måndag så det blir lite bättre rutiner än vad som har varit nu under lovet.

Nu, soffa!


20:51


Nu har jag småfixat lite här hemma hela aftonen. Väldigt lugnt tempo, men det krävs inte så mycket energi när man ska sortera papper och sätta in dem i pärmar. Alldeles lagom syssla en sån här dag.

Har precis tagit mig en varm dusch och ska nu bädda ner mig i soffan och se fortsättningen på svärdet och spiran. Det bästa som visades på tv ikväll.

Upp tidigt imorgon och sen är väl som hela dagen bokad. Hoppas bara jag känner mig fräschare än idag.

Om man tittar riktigt noga så ser man att det är en snöängel

som jag har gjort, i den första snön som föll för denna vinter :)

Minnen!

 

 


16:23


Länge sedan jag skrev något nu. Har funderat lite på att byta bloggportal men får se hur det blir, skriver det självfallet i så fall :)

Det har varit lite stökiga dagar, men jag har haft ett gott humör vilket har varit skönt. För några dagar sedan fick jag mig inte ens upp ur sängen. Helt förlamad i hela kroppen. Det är en mycket konstig känsla och speciellt när man vaknar upp dagen efter och har energi och vill hitta på en mängd olika saker. Skumma jag.

Idag var det tänkt att jag skulle på filmkväll men känner mig inte alls pigg. Har en förkylning som ligger och lurar i kroppen och det skulle vara så skönt om den kunde bryta ut ordentligt så man blev kvitt den sen. Jag hoppas jag är piggare imorgon.

Vill kasta ut julen, men har lovat sonen att

han ska få hjälpa till så jag får allt vänta till helgen :)

 

 


RSS 2.0