12:23Jag blir så frustrerad när jag inte förstår. Något är det, men vad och hur ska jag hantera det? Jag vet inte, det har varit borta alldeles för länge för att jag ska kunna sätta ord på det och dessutom veta vad jag ska göra av det hela.
Mycket konstig morgon och jag går bara runt, runt i cirklar. Vill bryta av det hela på det snabbaste möjliga sättet men jag vet att jag inte ska. Jag måste hitta ett annat sätt att ta mig ur cirkeln. Men hur?
Man kan ju bli galen av mindre.20:32Klart jag begav mig vidare till andra rum i lägenheten med :P Vem hade ens kunnat tro något annat?
Nu är det bortplpckat överallt och jag känner att det är dags att börja avsluta för denna dag. Får ta vid där jag slutar imorgon. Det ska upp saker på väggar, dammsugas och torkas rent överallt :)
Blir en bra start till nästa vecka, ett rent och fint hem :)

Har borta en sak, sonen har nog varit i farten och trots att det känns som om jag gått igenom hela hans rum nu så hittar jag den inte. Hmm. Får nog ringa honom imorgon och höra vart han har lagt den :P

Buspojk ♥

 

 


18:14 

Det blev visst lite städning också. Har tokstädat i köket och rensat bort massa skräp och annat skit som bara stått och drällt överallt. Jag är inte riktigt klar än, men det tar sig. Får se om jag går vidare till andra rum sedan. En del skulle i alla fall behöva en liten genomgång :)

Blev överbjuden till grannen också. Men jag vet inte hur jag ska göra. Får se vart humöret tar mig. Än så länge känns det rätt bra att bara vara hemma med mig själv och bra musik :)

 

Saften blev föresten hur god som helst :D

Jag tycker om när jag lyckas.

 

 


14:43Ganska slö idag, men försöker få något gjort i alla fall.
Strax är saften färdigkokad. Det känns bra, annars hade ju bären från igår bara gått till spillo. Får se vad det blir resterande av dagen. Ett är säkert i alla fall och det är att det kommer att hållas ett väldigt lugnt tempo :)12:09Mysmorgon med mig själv :) Har varit riktigt lugnt och skönt.  Jag behövde det.

Känner att blåsten igår påverkade mitt fysiska mående så idag blir det mer kläder på när jag nu strax ska gå ut genom dörren.
Ska gå iväg för att träffa sonen en sväng och sedan plocka lite frukt, innan det  är för sent känns det som. Blir bara kallare och kallare om morgnarna. Kanske får vi oss en tidig vinter detta år?

Nu, kaffe :)22:59 

Jag har haft en bra dag. Allt har som bara flytit på och det kändes så bra att slippa bli jätteuppjagad och arg i början på dagen.

Har varit hemma ett tag och landat lite. Ska nu bege mig mot sängen, är helt slut i hela jag.

 

Imorgon blir det nog mest hemmapyssel och möjligtvis en promenad :)

 

 


09:07 

 


08:12Fick mig upp även idag och detta börjar kännas riktigt bra faktiskt. Somnade inte riktigt lika tidigt igår, men före 23 i alla fall :) Kan jag hålla att somna före den tiden så verkar det som att jag får mig upp i bra tid också. Att dessutom vakna av mig själv, fem minuter före första väckaren ska ringa. Det är helt underbart!!


Nu ska jag börja göra mig i ordning inför dagen och allt vad den har att erbjuda. Så fullspäckat schema som jag har idag var det längesedan jag hade och det ska bli intressant att se vad det kommer att göra med mig. Fixar jag det eller kommer jag att bli uppstressad?! Återstår att se :)


Nu, kaffe.


RSS 2.0