04:33

Idag, ikväll. Ja, vad ska jag säga?!

Jag har haft det så fantastiskt trevligt. En bra kväll och allt har gått toppen. Klarade av folkmängden och trängseln. Utan några större problem. Bara en lätt panik men den kunde jag hantera på ett väldigt bra sätt. Det är så skönt att jag har klarat av det här. Det är så länge sen jag var ut på krogen och jag är så glad att det gick bra. Lugnt och skönt och trevligt. Kan inte bli bättre! <3


Jag funderar mycket över året just nu. Vad som har hänt och hur en del saker har påverkat mig. Om hur jag faktiskt saknar en del av det som var, som aldrig kommer åter. Det gör lite ont i mig.


Ska göra något nu. Vet inte vad. Kanske är dags att sova?! Haha, det kan nog dröja :P



Tack! <3





Hihi, busigt ikväll. Det var länge sen!


00:00




Jag har inte skrivit.
Jag vet.
Orken och lusten har inte funnits.
Har egentligen inte någon ork nu heller.
Ville väl mest skriva och påvisa att jag lever.

Jag kommer snart tillbaka.
Det är ju snart dags för sammanfattningen av året.




Hoppas alla mår väl.


God fortsättning :)



Can you please push my happybutton?

19:22



Galen dag. Eller egentligen lugn och skön.


Sonen hade sovkompis inatt och dom var så snälla imorse. Märks att dom börjar vara stora och mer ansvarsfulla. Det är så häftigt att se utveckligen.
Nåväl, beslutade mig för att fara upp mot staden med dessa två tussar och kika runt lite. Väl inne på stadens gator fick jag ett besked via telefonen. Jag hade nog hellre tagit det när jag var hemma och kunde ta det i mer lugn än där jag då befann mig.
Men, man kan inte få det som man vill jämt. Jag hoppas verkligen att du får vila i frid!


Har varit hos Tessan och Roger ett tag nu på aftonen, det var som bara lugnt där. Vi fick äta middag med dem och sedan for vi hemåt.
Vi gick och köpte massa gott. Så lite fredagsmys blev det allt!


Ne, nu ska jag kramas lite med sonen en stund och sen tror jag det blir Idolfinalen.

06:04




Väldigt tidig morgon!
Sonen kom och väckte mig 04:48, det kändes spännande. Fick honom att lägga sig bredvid mig men han var klarvaken och hade inte en endaste plan på att försöka somna om. Tillslut ledsnade även jag på att ligga i sängen och brottas om ett täcke. Så vi steg upp och åt frukost och pratade.
Nu ligger han här bredvid mig och ser en film, väldigt avslappnad och rofylld ser han ut. Det är bra det. Annars är han nog rätt trött innan skolan börjar.
Det är längesedan han vaknade så här tidigt. Förut kunde det vara lite nu och då.  Men jag ska inte klaga, det är skönt att han har börjat sova lite längre.


Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Något kul ska jag säkerligen kunna hitta på, kanske städa lite. Har funderat på att sätta upp granen sen i eftermiddag. Få se om det blir av. Eller om vi ska göra det i helgen.


Jag AVSKYR det här vädret. I stort sett all snö är borta och det är bara is och halka ute. Plusgrader och otrevligt. Vad hände med min snö? Man hann just så pass vänja sig vid den och känna att det äntligen är vinter och sen försvinner den. Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka, väldigt snart ! !

 

Ne, nu ska jag bädda ner mig med sonen och kika lite på filmen. Försöka att vila lite jag med en stund :)

 

 

 


23:41





Riktigt roligt var det att pyssla till tomtelandet med sonen ikväll. Vi pratade, skrattade och pysslade. Mycket roligt. Sen hade vi bara mys med  varandra, såg en film och han kröp upp hos mig. Riktigt mysigt. Det var längesen vi gjorde det känns det som. Bara tog en kväll till oss.
Tomtelandet blev så fint och jag hoppas bara att katterna kan låta det vara. Vore onödigt om det förstördes på direkten.



Total koncentration :)

 

Han är verkligen nöjd över sitt mästerverk :)

 

Tomtelandet :D

Men det brukar bli ändringar, sonen flyttar runt på tomtarna varje dag :)

 

 

 

Sen var det dags för honom att sova, vi myste ner oss i hans säng och pratade ett bra tag. Han berättade mycket för mig och det kändes verkligen bra. Måste nog ta och mysa mer med han i sängen, verkar vara där som han känner att han kan prata ordentligt. Fina, fina hjärtat mitt!

 

 

Fick besök av en granne nu ikväll :) Vi såg lite på tv och bara umgicks. Det var trevligt. Det var längesen.

 

Nu börjar det vara dags för mig att bädda ner mig också. Känner att  tröttheten finns i kroppen. Hoppas på att jag får sova som jag vill inatt också, det skulle vara helt fantastiskt!

 

 

 


Flaxa som en fågel, hoppas som en fisk, sitt ner, stå upp, önska, önska, önska.

 

 

 

 


15:53



Phju, har precis kommit hem efter att ha vandrat runt på stadens gator och fixat med julklappar! Nu är jag i stort sett färdig, hade bara några små kvar att fixa. Visste i stort sett vad också så det gick enkelt. Skönt att ha gjort det klart i alla fall. Funderar på en sak till, då till sonen så klart. Får se hur det blir. Han skulle nog bli glad. Men ja, man kan ju inte köpa hur mycket som helst känns det som.


I afton, efter middagen så ska vi göra pepparkakshus och pyssla med lite tomtar :) Tror sonen ska få göra sig ett riktigt tomteland. Det är som så fint och mysigt och ser alltid ut på olika sätt :)


Ikväll vet jag inte riktigt. Funderar på att ta ett bad. Det var otroligt skönt igår. Kanske träna lite också. Märkte verkligen igår hur mycket svagare jag blivit under tiden som jag inte orkat träna nå alls. Måste få någon ordning på det.


Ne, nu ska jag göra någon trevlig middag och förbereda för kvällens sysslor :)


Tomtenisse-son -08

 

 

 

 


21:57




Varit lite slö i några dagar på att skriva. Egentligen så vet jag inte hur mycket jag har att dela med mig av för  tillfället.

Det är mycket tankar nu, runt jul och traditioner och familj. Vad man ska göra, hur man ska göra och varför en del saker blir som det blir hela tiden?!

Börjar vara nervös inför mötet, det känns nästan bara jobbigt, men skönt att ha vädrat lite om det idag och att jag även får göra det fler gånger.

Skulle ta den där gris-jävla-sprutan idag. Det gick inte så bra. Tur att sonen var världsbäst och kunde ta den trots att jag inte ens kunde vara kvar i rummet. Klarade en minut kanske, sen var jag likblek och svimfärdig och kräknödig. Ne ve och fasa. Sprutor och jag, vi är inte kompisar. Så enkelt är det bara.


Ska strax bädda ner mig i sängen. Har tagit ett långt varmt bad och pysslat om mig själv lite grann.  Det var otroligt skönt. Man skulle ha haft gjort det lite oftare. Skämma bort sig själv helt och hållet!!

<3

 

Ne, sängen nu. Jag är trött. Jag är slut. Jag vill sova.

 

 

Hoppas bara jag vaknar imorgonbitti....


16:34



Nu flyr jag mitt hem igen, jag vill inte vara här. Det enda jag gör är att sova. Jag orkar inte med något hemma. Vill bara bädda ner mig i sängen.

Ska fara nu, ta bussen och se vilka äventyr som väntar mig idag. Det är kallt idag. Men skönt att komma ut. Mössa och vantar!!


Inga ord har jag heller.



Kanske mer sen ikväll. Får se. Väntar på svar.

01:14



Har varit hos Tessan och Roger nu en stund på kvällen. Vi bakade lite och spelade lite GH :) Det var riktigt längesen vi satt med det och kul var det. Måste vi göra snart igen!


Jag ska ta och bädda ner mig nu och verkligen försöka sova i vettig tid ikväll. Jag hoppas att det ska gå, jag vill så gärna få sova i hyffsad tid för en gångs skull.


Det känns som så mycket har gått så snett de senaste dagarna. Jag förstår faktsikt inte varför det har blivit så här. Så tråkigt. Jättetrist. Önskar så mycket att allt hade blivit annorlunda, så där som jag ville och hoppades. Det var ju inte så här det var meningen att det skulle bli. Jag kan inte vrida tillbaka klockan, men om jag kunde så skulle det vara gjort för länge sedan.

Snö och kyla. Så fantastiskt! Hoppas det håller i sig ända till våren nu bara!!!



Jävla hamster!

 

Jag går hemifrån nu, lämnar allt det här för en stund. Jag behöver komma bort lite och rensa i tankarnas värld. Ikväll ska jag sova tidigt. Hoppas jag. Tror jag.
Det gnager i mig. Mer än vad jag trodde.

Vänskap. Det är trygghet det.

 

 

 

 

 

¨˜"°º•۞•º°"˜¨


Att tala är ett behov
Att lyssna är en konst
- Jan Krag Jacobsen



¨˜"°º•۞•º°"˜¨

 

 


The world is just illusion trying to change you




Idag har jag inte gjort ett endaste något alls. Har legat och halvsovit och inte alls velat stiga upp ens. Det har varit skönt och välbehövligt. Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Orkar inte med en till vaken natt.


Inatt var det inte kul alls, ett samtal som jag helst av allt aldrig hade velat ha. Men vissa saker går inte att slingra sig runt hur länge som helst och det var väl bättre att det kom upp till ytan nu än att det skulle gå ännu längre tid. Det är jobbigt. Jag har gråtit. Kommer säkert att gråta mer.


Samtal idag på eftermiddagen. Egentligen vet jag inte om jag vill. Eller, jag vill inte. Men så säger jag jämt och var gång det kommer upp så står jag ändå där och tänker att denna gång kanske det verkligen blir annorlunda. Denna gång kanske det verkligen kommer att hända något. Men jag vet inte, det känns som om det varit sådana tankar redan för många gånger. Jag har som inget hopp kvar.


Ska ta och fixa mig något att äta nu, känner att kroppen förtjänar någon vettig energi. Sen får vi se vad som händer.










Om man bara inte beblandar sig med mig, då är det så enkelt.
Då uppstår aldrig situationer.
Då skulle alla må bra. . .






21:39



Sovde en timme eller två för länge idag. Men, det var skönt och jag behövde nog dessa timmar. Mycket skönt. Önskar ibland, eller ofta, att jag inte hade sådan panik i kroppen utan faktiskt kunde njuta lite mer. Men så är inte fallet och det får jag gott ta och leva med.


Idag har jag vandrat med min vän M på stadens gator och letat julklappar. Det har gått bra. Har hittat en del och det känns skönt. Ju fler man kan göra bort desto skönare är det. Bättre göra det nu än senare. Ju fortare jag får alla bortklarade ju skönare är det.
En riktigt trevlig dag och jag kom precis hem innanför dörren.


Glad överaskning idag också! När jag vaknade imorse så hade det frusit på och snön var kvar!! Så det hjälpte nog att jag inte skrev så mycket mer än så inatt ;P
Snön gjorde mig glad och det känns så mycket lättare att kika ut nu än tidigare.
Hoppas den bara har kommit för att stanna helt och hållet nu.


Får besök av grannen ikväll en stund. Det blir trevligt. Längesen vi umgicks med varandra.




En del saker förstår jag bara inte.

01:32

Ska vi göra en repris då?! :P

Det snöar!!! :D

Men nå mer än så skriver jag inte. För när jag skrev det de senaste två gångerna så försvann snön lika fort som den kom och sen var det lite grått och regnigt igen.


Gick mig en promenad tidigare ikväll i ösande regn. Men det var faktiskt härligt. Har man bara kläder som håller borta det så går det bra. Lite jobbigt med vattenpölar överallt och att tårna faktiskt blev lite blöta. Men skönt var det. Kroppen behövde gå.
Sedan tog jag mig en lång varm dusch och bäddade ner mig i soffan och såg en film. Det var skönt, totalt avslappnat och underbart härligt.

Nu ligger jag och dator och två extremt keliga katter i sängen med mig. Jag har varit borta mycket och dom har varit som plåster på mig idag. Inte konstigt när man tänker efter. Ligga och mysa med mig måste ju vara the shit ;P


Känner mig inte det minsta trött, borde egentligen lägga mig och sova. Men ja, tillslut så knoppar man väl in.


Ne, samtala lite med vänner nu innan det är dags att försöka somna i alla fall. Imorgon är en ny dag och jag har inte någon aning om vad jag ska göra. Måste nog hitta på något!

RSS 2.0