19:13Idag har det hänt grejjer vill jag lova :P


Upp med tuppen efter en väldigt drömmande och ständigt vaknande natt. Sen iväg och träna. Gick lite segt idag men hey, jag for ju trots att john blund var mig i hälarna hela tiden :P
Sedan hem och fick hjälp med att bära ut en garderob till förådet. Så skönt att äntligen få börja göra om lite i hallen. Men ack så fult det var där garderoben har stått.
Min bovärd anlände, fixade mitt avlopp så nu äntligen kan jag duscha och sonen bada utan att det blir ett sjöslag på golvet, halleleluja :D
Diskuterade lite tapeter med honom och fick klart att jag får nytt i sonens rum och även i hallen :D tjoohooo :D
Det känns verkligen så härligt att ha fått klart med det. Kommer att bli så fint när det är klart!! Har dock inte riktigt beslutat mig för vilka tapeter och i vilka färger det ska gå. Men jag betvivlar att det blir som sonen vill i alla fall :P


Har suttit och byggt med lego med sonen ett tag nu i afton. Det var väldigt rogivande och trevligt. Man kan inte annat än skratta åt vissa av hans fantasier :P


Får se vad det blir ikväll, har funderat på att kanske se en film. Annars blir det att påbörja ett av alla mina projekt som snurrar runt i huvudet på mig :)Idag är det en bättre dag än igår och det känns bra. Skönt att känna att det kan vara någon dag som är lite mer positiv än andra.

The Sheepish Lion

Åh vilka härliga barndomsminnen :D


22:31Idag har jag äntligen fått tag på en massa människor. Har ringt och jagat en del myndigheter och kontor i flera dagar. En del är verkligen riktigt svåra att få tag på.
Nu håller jag bara mina tummar och hoppas på att det ska bli som jag vill. Det skulle vara det bästa!


Min mage har bråkat med mig i några dagar nu. Jag hoppas att det ska ge med sig snart. Börjar vara riktigt irriterande. Om jag ändå kunde skylla på någon sjuka, men inte ens det går.


Imorgon är det dags att träna igen. Det första jag ska göra sen hade jag tänkt att börja göra om i hallen. Får se hur det ska gå. Är så ofattbart trångt där och jag vill verkligen få det att kännas lite mer öppet där.
Kanske kan få mig en bit på vägen i alla fall :)


Snart ska jag lägga mig och ge sömnen ett tappert försök. Skulle vara skönt om jag fick mig några timmars sömn inatt i alla fall. Annars satsar jag nog rätt hårt på fredagsnatten. Då bara ska jag sova!


22:49
Alldeles strax dags att krypa ner i sängen så att jag får mig upp riktigt tidigt imorgon. Har möte direkt på morgonen och jag skulle nog gärna vilja ha hunnit med i alla fall en kopp kaffe före så att jag inte sitter och halvsover mig igenom allt :PSå besviken, att en del människor kan sjunka så lågt. Jag trodde det hörde hemma under tonårs tiden men jag verkar ha fel. Det tar aldrig slut, spelar ingen roll hur många år äldre man blir. Jag är besviken och vet inte riktigt hur jag ska tackla det hela.


Det känns som om jag har svaret rakt framför näsan på mig själv men inte riktigt vågar se det. Jag har nog sett glimtar av det utemellan men inte riktigt vågat se.


Sonen är hemma och det gör verkligen hela min vardag så mycket mer värdefull. Så stor skillnad det kan vara på hur mycket jag bara vill stiga upp ur sängen. Fantastiskt!!

Denna bild sammanfattar allt väldigt bra just nu.
12:16
Hade en superhärlig dag igår. Ja, förutom att vädrets gudar inte alls ville vara på min sida och att det kanske inte är det roligaste att springa runt på intensiven en lördag. Men besöket där var positivare än vad jag hade väntat mig och det kunde ju faktiskt ha varit -20 igår om jag hade haft riktigt otur. Så, i det stora hela var dagen bra.
Mys sen på dagen och ett härligt samtal i väntan på bussen hem.
Det känns skönt att jag ser mer och mer klart på vissa saker. Känner vad jag vill och har bestämt mig för att göra det jag vill och inte annat.


Idag kommer sonen hem!! :D
Jag längtar som en toka efter honom och det ska bli så härligt att ha honom hemma ett bra tag nu! Jag hoppas att vädret håller i sig och att vi kan hitta på mycket bus tillsammans!


Nu ska jag strax ta och bege mig ut i solen och passa på att njuta ett tag. Min balkong kommer att bli riktigt härlig idag, fast det dröjjer nog en timme eller så innan solen har letat sig dit. Men sen är det en fröjd att sitta där ända tills den gömmer sig bakom horisonten ikväll.Fridens!

12:00
Morgonstund har kaffe i mun :P Snart har jag sörplat i mig mitt dagsbehov av kaffe och klockan är inte ens 12. Det är inte bra. Men äsch, det är gott och jag vill ha det just nu :P

Jag har precis lärt mig en sak. När tidningarna skriver "Ta fram solglasögonen för nu blir det vår - i hela Sverige!" Då menar dom nog överallt förutom här. När jag vaknade imorse var det övermulet och visst har solen kikat fram lite nu utemellan och det kanske spricker upp helt och hållet. Men en sådan artikel gör att jag vill vakna till en klarblå himmel och strålande sol :P


Ska snart fara iväg och vara borta resten av dagen. Göra ett besök och sedan umgås och pyssla på med olika saker och se en film och så :)


Längtar tills imorgon!!


21:51
Det blir ju inte alltid som man har tänkt. Inte idag heller.
Jag skulle ju som bara ta det lugnt hade jag tänkt, sitta ner och njuta av lugnet. Men det gick inte så bra. Så nu är det vårstädat här.
Har torkat fönster, dammat och skurat och haft mig. Det är fint och rent överallt nu och det känns faktiskt jätteskönt.


Fick lite jobbigt besked idag. Men det ska väl inte vara någon större fara fick jag höra. Får väl se, ska hälsa på imorgon. Men det gör ju att man blir lite extra orolig. Vet ju att det en dag kommer att ske. Man går ju nästan bara och väntar på det lite. Men jag vill verkligen inte att det ska hända. Att det ska ske. Inte nu. Inte sen. Aldrig. Dock så kommer den viljan inte att slå in.


Nu är det snart dags för sängen. Jag känner mig helt slut och huvudet behöver lite vila. Det går väldigt mycket upp och ner just nu. Nästan så det bara skiljer någon minut emellan. Jag hoppas att det lugnar ner sig snart. Att det bara är en tillfällig sak. Jag är livrädd för att jag ska falla ner igen. Kämpar med allt jag har för att inte göra det.
Ge mig motivation !
Snart kommer mitt hjärta hem, jag saknar honom så det gör ont!!  Men nu får vi två härliga veckor tillsammans!! Kan inte bli bättre!
11:38Idag är första dagen på mycket länge som jag inte har några måsten eller saker som jag verkligen måste göra. Självklart finns det saker om jag börjar kika runt om mig. Men jag funderar på att inte göra det, utan enbart vara med mig själv och göra det som jag själv väljer att göra.

Tog mig sovmorgon idag, det var otroligt skönt. Men skumt att sova mer än 12 timmar och dessutom vara uppe väldigt tidigt :P Men så är det när man är trött. Jag är i alla fall väldigt glad över att jag numer är trött på kvällarna och faktiskt får sova. Dock med lite hjälp men, tröttheten finns där. Det är det viktigaste.


Har befunnit mig på annan ort, på ett nytt ställe i nästan en vecka. En helt ny erfarenhet men jag är glad att jag for dit, att jag tog mig den tiden och verkligen sa till. Att många runt om mig förstod, dock långt ifrån alla. Men de som fanns där som stöd för mig, de är jag oändligt tacksamma till !
Många nya bekantskaper och jag hoppas kunna hålla en hyffsad kontakt med en del av dem i alla fall. Blev så naket och ärligt så fort. Och inga sneda miner, bara en förståelse. Jag har aldrig varit med om något liknande. Önskar det kunde vara så överallt. Bara sanning och inga fördomar eller baktankar.


Ska sätta mig och rita sen, måla lite. Var hos syster häromaftonen och vi påbörjade ett litet projekt. Det var så trevligt och kul, det var längesedan jag satte mig ner så och det har jag tänkt försöka hålla kvar vid. Så idag när jag har den tiden, då kommer jag att försöka sätta mig ner så.


Igår var jag och tränade igen. Det har varit en veckas uppehåll med det. Men ack så skönt det var. Jag kunde verkligen ta i och köra slut på mig själv. Det känns i vissa kroppsdelar idag. Jag är så glad att jag har den här möjligheten, att kunna fara och träna.Jag vill ge er
ett fång rosor
var. Alla ni som
har stöttat mig,
som har hjälpt mig
och ställt upp
under den här tiden.

Det har betytt så
sjukt mycket för
mig.

Tack !00:55
Så, vaken ännu en natt. Får se om sömnen kommer krypande snart, jag hoppas verkligen på det.
Förra natten blev det ju nästan ingen sömn alls, dock var det inte själv valt. Det är något som jag inte hoppas på att det ska upprepas. Mycket otrevligt. När jag äntligen får sova, nä, då blir man störd. Irritationsmoment!!


Imorgon far sonen iväg till sin fader. Men det blir inte lugn för det. Har i stort sett hela veckan planerad just nu så vi får väl se hur det slutar. Vissa saker kommer att ta ofantligt med kraft av mig, men det är måsten. Jag ska fixa det.


Idag har jag skrivit väldigt mycket. Så mycket jag vill få ur mig, men ingen som jag kan dela med mig om det till. Ingen som förstår. Alla bara tycker synd om mig. Och ingen som står kvar framförallt.Mitt hjärta    <3Min skatt    <3Mitt ALLT ! ! ! <3Fuck this, nu ska jag göra något annat.


Sov gott !15:20
Många funderingar som vanligt och det är knappt så jag hinner med själv. Har haft en ganska lugn vecka, jag har inte varit i toppform. Ingenstans. Men, det kanske vänder. Jag hoppas på det.
Det finns en del saker, hur jag ska ta itu med dessa vet jag inte. Måste hitta en vettig lösning. Något som fungerar för mig. Men det är svårt,  jag försöker, men inget verkar passa bra.


Nu ska jag mysa runt med sonen en aning. Vi har lekt en massa med hårsprej idag :D Han ser inte riktigt klok ut men roligt är det :P


Jag hatar tomheten som följer. . .

00:54
Why doesn't anybody hear?RSS 2.0