Måndag

Ja jag vet, jag har världens sämsta fantasi till rubriker, men det funkar ganska så bra med veckodagar tycker jag :P

Idag har jag jobbat, det kändes bra, försökte att ta det lite lugnare än vad jag brukar och det hjälpte till ganska så mycket att jag jobbade med någon. När jag är själv är det så mycket lättare att stressa upp sig. Jag vill ju bara hinna färdigt så fort som möjligt.

Sen hemåt och fixade med lite bestyr här hemma. Skönt att göra lite i taget. Inte allt på samma gång.

Fick främmande av Daniel och Nadia på aftonsidan, vi spelade lite kort och såg sedan en film. Det var trevligt, som vanligt :)

Pratade med mormor i afton också. Det var länge sedan jag pratade med henne nu och jag måste nog försöka fixa mig dit någon dag. Alldeles för länge sen jag hälsade på nu. Nästan så jag skäms.

Det är så mycket som jag skulle vilja hitta svar på, som gräver i mig. Svar på frågor som håller på att driva mig till vansinne. Vad är rätt, vad är fel? Jag är kluven. Imorgon är en annan dag....


Åh vad jag vill!

Söndag

Ja idag har det verkligen varit söndag på alla sätt och vis tror jag. Jag har varit trött och slut och allmänt hängig. Det finns många faktorer som spelar in på det men på ett sätt har det som varit skönt också. Jag har inte haft någon som helst stress i kroppen och det är bara underbart!!!

En del mindre trevliga saker som jag har brottats med idag. Men jag står fast vid det jag säger och det jag tycker. Så enkelt är det. Kan förstå till en viss nivå, men sen tar det stopp för mig faktiskt.

Jag har haft så mycket kul på sista tiden. Skrattat mig blå vissa stunder och det är så skönt. Jag tycker om att skratta.

Idag kom mitt hjärta hem. Så skönt att ha han här igen. Det gör så stor skillnad. Han är lite snuvig dock vilket jag inte tycker om. Jag hoppas det går över så vi slipper sjukdagar.
Hade en diskussion med hans pappa igen också. Det är samma sak hela tiden. Jag förstår inte hur man kan vara så trög i huvudet?

Nu ska jag bädda ner mig och hoppas på att jag får somna fort. Ska jobba imorgon, det känns lite nervöst, jag kan ju bara ana hur det kommer att gå.I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool
Playing by the rules


Jag saknar dig!

Fredag

Igår så hade jag en trevlig dag :) Först sprang vi runt på stadens gator ett bra tag och shoppade lite. Eller Nadia shoppade nog mest av oss alla :P
På kvällen gick vi över till grannen och spelade lite kort men det hela slutade med att vi satt några stycken hemma hos mig och hade det riktigt trevlig! :D

Ikväll så vankas det matfesten, Nadia fyller år och vi ska som fira henne :) Det ska bli mycket trevligt faktsikt!!! Jag har peppat hela dagen och nu är håret fixat, sminket lagt och kläderna på! Precis som det ska vara!!!! :D Jag trivs så bra med dessa människor. Helt galet. Är så glad att livet har gått vidare och att vi alla är på en helt annan nivå nu!

Jag känner ett visst hopp, vem vet vad som händer. Jag hoppas att något ska hända, att det ska bli som jag så länge nu har hoppats på!! Kanske en av mina drömmar slår in. Jag håller i alla fall mina tummar. Så hårt jag bara kan!!!

Skål på er :)

Onsdag

En del samtal är helt oundvikliga, de kommer till sist och det som nu blev ikväll var ett sådant. Det var skönt att få prata lite om det hela och jag är så glad av vi befinner oss på samma nivå! Det känns skönt och samtidigt väldigt bra att veta. Det gör att man slipper tänka på en massa onödiga saker. Det är bra.
Tack för ikväll, det var väldigt trevligt!! Som alltid!

Jag vet inte vad jag riktigt mer ska skriva. En sak som jag länge funderat på kanske kommer att bli sann. Det skulle vara trevligt. Det skulle göra så mycket så mycket lättare. Huga vilken otrevlig mening det blev :P

Jag är ganska trött och märker att det inte blir mycket vettigt skrivet.

Måste sova.

Det känns bra.


Tisdag

Jag mår illa. Jag har haft magknip av och till i två dagar nu. Känner mig inte sjuk utan är hur pigg som helst i övrigt. Jätteskumt. Om det då kunde hålla i sig och att jag skulle känna mig dålig. Men inte något. Funderade ett tag på om det var på grund av medicinen jag äter. Men det känns konstigt, har ju ätit den ett bra tag nu så jag tycker att den biverkningen borde ha kommit för länge sedan i sådana fall. Skumt, jag hoppas att det är borta imorgon i alla fall.

Ikväll hoppar jag över min sömnmedicin, jag hoppas att jag ska kunna sova ändå. Det har inte varit så lyckat på den fronten den senaste tiden. Men man vet ju aldrig :P
Och jag tycker verkligen inte om att behöva tillita mig på medicin för att kunna fungera bra. Så roligt är det inte med tabletter.

Var en sväng till staden idag igen, fixade med lite papper och köpte mig en parfym :) Är så nöjd med den!

Ikväll har vi spelat lite kort, jag och grannarna. Sen fick jag massage, det var helt galet skönt och jag är mer avslappand i mina axlar nu än vad jag har varit på väldigt länge! Tackar och niger! Det var värt allt det onda som det tog ;P

Ska bädda ner mig och läsa lite nu en stund, kanske ögonen faller ihop i boken.

I have a dream
A fantasy
To help me through
Reality
And my destination
Makes it worth the while
Pushing through the darkness
Still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream
I have a dream

Måndag

Idag sovde jag kanske två sekunder eller timmar för länge :P Men det var skönt och välbehövligt efter att det inte alls sovits så otroligt mycket natten innan.  Men jag ska inte klaga, har haft ett sällskap som har gjort mig väl. Jag har mått bra av det och trivs verkligen!

Idag hade jag möte med min psykolog, det var de andra nu sen efter sommaruppehållet och hon fortsätter att pressa mig. Det är ofantligt jobbigt, men bra. Jag är less på psykologer osm bara snackar en massa gojja med mig och som inte riktigt vågar gå in på djupet, ställa de där riktigt jobbiga frågorna som får mig att tänka efter och känna efter. Hon lyckades till och med få mig att klämma fram en tår. Det var längesedan som jag kunde det, i min ensamhet går det ganska bra, men inte bland andra människor. Så bara för det ska hon ha creds!! 
Förhoppningsvis kommer jag att få ut något av den här kontakten och jag ser med skräckblandad förtjusning framemot nästa möte.

Sedan vandrade jag runt på stadens gator med min syster, jag fann bh:ar och trosor. Något som verkligen behövdes en uppdatering av i min garderob. Kändes skönt när jag i stort ett på direkten fann det jag var ute efter så det inte behövde bli så många provrum. Det är jobbigt med provrum.
Efter lite shopping gick vi till bilioteket. Jag lånade en bok av Ann Heberlein. Har läst en av hennes förut och den gillade jag skarpt så det ska bli intressant att se vad jag kommer att tycka om denna faktsikt.

Sprang till bussen hem och svettades lätt på den eftersom den var full med folk och bara det ger mig en ganska hög dos av ångest. Men jag överlevde och tog mig hem hel och hållen. Blev överbjuden till Daniel och Nadia på middag innan jag ens hunnit hem. Det var jättegott och jätteuppskattat!! :) Thank's you guys :)

Ikväll har jag tvättat undan och spenderat tid hos Daniel och Nadia. Vi har sett film och spelat lite kort. Mycket trevligt. Och Nadia, jag hoppas verkligen att du ska få dig din Amir i slutändan ;) haha

Nu ska jag krypa ner i sängen, måste nog bege mig mot staden imorgon eftersom jag provade en parfym idag som bara luktade så underbart gott och som dessutom var på rea!!!! :D Den köps imorgon om den finns kvar .

Natti natt och sov så gott :)

Välkommen till min nya blogg!

Så var det dags för mig att skapa en helt ny blogg, igen :P Ni som känner mig vet att jag har börjat om lite nu som då. Den senaste tiden har jag inte skrivit så mycket och faktum är att jag har saknat skrivandet och därför tänkte jag nu ge det här ett nytt försök igen :)
Inga hemligheter, inget knussel. Jag skriver utifrån mig och hoppas att inte allt för många ska störa sig på det :)

Välkommen hem till mig :)

RSS 2.0