22:11



Nu har jag äntligen tagit min dusch för kvällen och börjar slappna av lite.
Ligger nu i soffan och väntar på att mina naglar ska torka och sedan ska jag lägga mig för att sova. Imorgon har jag tänkt försöka få det färdigt här hemma så att jag verkligen kan börja slappna av.

Sonen blev jätteglad för sitt rum och sängen var helt perfekt tyckte han. Så nu återstår det bara några små detaljer och sedan är hans rum färdigt.
Hoppas att jag hinner göra lite i hallen imorgon också. Dock har jag inte riktigt bestämt mig för hur allt ska vara men det löser sig säkerligen när man sätter igång med det.


Nåja, ska bara mysa lite med mig själv och katterna nu en stund innan jag kryper ner under täcket.


Må väl!


14:09



Det tar sig :D
Jag har precis monterat ihop sonens säng färdigt och fått den på plats :) alldeles lagomt till innan han kommer, borde dyka upp när som helst. Det är kvar lite småfix i hans rum men det är inte mycket kvar nu.
Sen blir det att ta hallen och trappen. Har låtit det vara för att få färdigt hans rum så mycket som möjligt.


Inatt har jag sovit, mellan gångerna som jag har vaknat av värk i kroppen. Det blir nog att ringa till vårdcentralen imorgon och höra vad de säger. Känns som att jag inte kan fortsätta att ha det så här hur länge till som helst.
Hoppas det går att lösa fort bara.


Inte så bra väder idag så vem vet, jag kanske hinner mycket här inne. Bara vetskapen om att sonen är på väg hem ger mig energi. Så fantastiskt!
Jag hoppas verkligen att han ska bli nöjd med sitt rum men det tror jag nog att han blir. Även fast det inte blev rosa tapeter :P

Ne, nu ska jag fortsätta stöka på.


Fridens!


12:14



Jag har verkligen inte sovit bra inatt. Kunde inte somna, låg vaken till vid fyratiden och sedan vaknar jag första gången vid fem av att min telefon ringer. Min kusin. Nåja, jag blundar igen och försöker somna om. Det värker i hela min kropp och varje gång jag ska byta liggställning så gör det bara mer ont. Det går en halvtimme, jag hinner nog somna om, min kusin ringer igen. Men herregud! Jag svarar inte denna gång heller. Hör att jag får sms men orkar inte sträcka mig efter telefonen. Varför ska folk envisas med att ringa på fyllan? Jag hatar det, jag hatar det när jag ska sova! GAH!
Somnar om, vaknar vid halv åtta, telefonen ringer. Innan jag ens öppnar ögonen så hinner jag inse att det inte är min natt och tänker, vem fan håller på och ringer till mig?! Joda, min kusin igen. Denna gång svarar jag. Han gråter och mår inte alls vidare bra. Pratar med honom ett bra tag, snudd på en halvtimme, sedan somnar jag om. Vid halv tio ringer det på min dörr. Fuck it att jag stiger upp är det enda jag tänker. Somnar om och sover till halv elva. Jag ger upp.

Har småplockat lite här, har fortfarande en hel del kvar. Men idag vet jag inte hur mycket jag kommer att klara. Jag har ont.
Kommer dessutom att ha svårt att släppa kusinen och samtalet med honom. Kanske provar ringa lite senare, men tvivlar på att han svarar. Nåja, får väl se.

Jag känner mig som en överkörd bäver.


Nu, kaffe!

Save a tree - eat a beaver - eat me!

01:22



Det värsta jag vet är att lägga mig i sängen med en förhoppning om att somna och sedan bara vrida och vända på sig.
Jag kan gäspa mig igenom en hel kväll och knappt orka hålla ögonen öppna, men så fort jag har bäddat ner mig i sängen så är jag klarvaken igen. Då sätter mina tankar och funderingar igång och att få stopp på dem är bland det svåraste jag vet. Begränsa dem en aning har jag börjat lära mig men inte att få bort det, att kunna slappna av.
En vacker dag kanske jag har lärt mig att bemästra även det och verkligen kan somna när jag känner mig så sjukt trött. Precis som nu.
Jag är helt slut, både i kropp och själ och vill inget annat än somna. Kanske efter en stund vid datorn. Får väl se.

Nåväl, ska pyssla med något och se om jag får utlopp för hjärnaktiviteten så pass att den ger vika.



23:25



Nu är jag less för idag och mina muskler säger desamma. Det värker i hela min kropp och jag skulle antagligen inte ha burit de där sista sakerna. Men, nu är det gjort i alla fall och det är en mindre sak som jag behöver göra imorgon. Har fortfarande kvar en hel del saker att pyssla med och fixa till men, det tar sig, sakta men säkert.
En kväll som denna önskar jag dock att jag hade en partner som kunde ha hjälpt till lite, så mycket smidigare allt skulle ha gått då. Och säkerligen hade man hunnit med dubbelt så mycket. Men, jag klarar mig bra och får hjälp av vänliga själar i min omgivning hela tiden. Det är så uppskattat !!

Imorgon, åh vad skönt det ska bli! Ingen målare som kommer och ringer på dörren ett tiotal gånger där vid sjutiden. Jag får sova och tro mig, jag ska sova. Ända tills jag vaknar. Förhoppningsvis :P


Jag hade en stund tidigare i afton när allt bara kändes så underbart. Eller, mer bara harmoniskt. Det varade en halvtimme ungefär och det kändes så skönt. Sen har det sakta gått utför. Det är väl inte bottenläge men, jag vet inte. . .
Ofta så undrar jag hur mitt liv skulle se ut om allt hade varit annorlunda. om jag inte varit med om det jag har varit och om oturen inte hade varit framme stup i kvarten.


Nu, dusch!

Why, oh why?

Dagens Låt



Det är nästan så att jag redan är less på att bära, plocka, ordna, torka, dammsuga osv. Men det tar sig.
Blir en del inlägg nu men jag måste ta en paus någonstans och bloggen blir alldeles lagom :)

Min lycka är fullgjord, jag har hittat en säng idag :D !!!
Jag har letat och letat och nu för en liten stund sedan så blev det äntligen klart :D
På söndag så kommer den hit, eller jag och svåger hämtar den! :D
Snälla svåger som hjälper :)





Jag vet, men man blir bara på så bra humör av denna. Eller jag blir det i alla fall :D

Nu, fortsätta :D


10:46



Ibland så går det helt enkelt inte att styra över hur man känner, hur man mår eller hur dagen kommer att se ut.
Det är något som jag ofta skulle vilja kunna styra över och som jag flera gånger även har gjort mitt allra yttersta för att försöka styra.
Jag börjar mer och mer inse att det är mer bara att följa med strömmen och se vart dagen tar en, man kan inte styra över att man plötsligt svämmar över i ögonen och måste springa för att gråta ut lite eller om man får höra något som gör att man vill skutta av lycka resten av dagen. Det som är det absoluta viktigaste är att man tar till vara på känslan, går igenom den och sparar den djupt där inne i en själv. Sparar ögonblicket. Njuter av dagen.
Jag har svårt för det, men jag lär mig. En bit på vägen har jag kommit. Men det är fortfarande svårt. Att släppa ut den där känslan som jag känner när det händer något, positivt eller negativt. Jag vill bara få ur mig den men min rädsla för den gör att jag skjuter in den och jag måste med all kraft jag har kämpa så att den hittar en minimal springa att tränga sig genom på. Så att jag verkligen kan känna och verkligen lära mig att det är inte farligt att känna.


Dagens tankar.


Nu, fortsätta.

08:21



I can't belive it!!
Han är klar, åkte för 5 min sen. Helt sjukt. Kunde han bara inte ha gjort den där timmen igår så jag hade kunnat börja göra iordning?

Nåväl, Nu är det i alla fall över. Jag orkade inte stiga upp när han kom idag. Tyckte jag förtjänade att ligga kvar i sängen en stund extra. Det var mycket behagligt.

Hmpf, kikar ut mot hallen nu och ser att han har ju glömt en massa saker. Så han lär ju komma tillbaka igen. Oj så trevligt.

Haha, vaknade vid fem inatt och sovde helt fel väg i sängen. Jag låg nämligen så och skulle försöka se ett avsnitt av en serie innan jag skulle sova, men tydligen så somnade jag. Huvudsaken jag får sova och sedan var jag placerar huvudet är ju inte lika viktigt :P

Nu är det upp och hoppa och äta lite innan jag börjar bära runt på möbler här :)



22:37



GÄÄÄSSSP!!

Jag är så trött, sitter och gäspar hela tiden men tänkte ändå skriva något litet.

For ut och åkte inlines, åkte till pappa. Det är längesedan jag var dit och det var så fridfullt att sitta där. Hade klippt loss lite från mitt hår som jag lämnade till honom.




Kolla vad läckert att
man ser hur träden
speglar sig på hans
sten :)














Det är bara så vackert!!! <3






Jag lite skönt röd
i ansiktet efter
åkturen :)


















Kom ju faktiskt ihåg att fotografera naglarna också :)

Riktigt skönt var det ute ikväll också, blåsten som har härjat hela dagen hade lugnat ner sig så jag njöt för fullt av åkturen.
Sedan när jag kom hem så satte jag mig på balkongen och Lucky hoppade upp och mös med mig. Vi satt där i över en halvtimme och bara var i solen.



Nu efter duschen så börjar ögonen hänga och jag känner verkligen hur jag längtar efter att lägga mig på kudden. Imorgon har jag en fullspäckad dag och behöver verkligen sova.


Blev mycket bilder idag :P så kan det gå när jag får upp ilet att fotografera lite :)


Nu, sova.



16:48



Det tar sig, mer och mer saker hamnar i förådet och det känns riktigt bra! Även om jag börjar vara lite less att bära. Men det går, är nog inte så mycket mer som ska ut dit och snart kan jag göra som jag vill i min stora klädkammare. Och det i sin tur betyder att jag kan göra som jag vill i min lilla klädkammare :D

Något gnager mig hela tiden. Jag vet inte. Känns obehagligt. Funderar på att fara ut på en tur sen och ta lite bilder. Kanske hälsa på pappa, det var länge sedan.


Nu ska jag i alla fall äta middag :D

Fridens!!



11:37



Dagen har rasat lite. Eller mycket.
Det sitter kvar, ända sen en annan dag som nyligen passerat.
Jag tar åt mig, det som är stort och jobbigt för dig är faktiskt ganska så stort och jobbigt för mig med. Det gör mig ont att du inte förstår det. Att du inte förstår att vissa saker kanske man inte säger.
Äsch, skit i det. Går väl över, på något vis.


Vad ger det ens att kämpa? Det rasar ju bara hela tiden.
Jag är så less, less på att det rasar så fort det känns som om det faktiskt börjar bli bättre. Kommer det alltid att vara så här? Går det att få någon som helst stabilitet i något? I mig?


Fuck this, nu ska jag göra kaffe och spela hög musik!



Dagens Låt






07:30



Åh vad det är skönt att sova alltså! Har sovit jättegott inatt också, förutom lite drömma, men de kan jag ta så länge jag får sova i åtminstone 7 timmar.

Igårkväll medans jag väntade på att jag skulle bli riktigt så där sovatrött så fixade jag mina naglar :) Det blev mycket bättre än förra gången och jag ska se om jag kommer ihåg att ta kort på dem den här gången :)
Måste öva lite mer dock innan jag kanske kan börja mig på nå me avancerat, men så länge man lever så lär man.

Idag är mina planer att jag ska träna, sen hem och tvätta.
Det är soligt och fint idag eller i alla fall nu på morgonen, det får gärna fortsätta att vara fint väder så då blir det nog att sitta lite på balkongen och mysa med katterna i eftermiddag!
Sen kan det nog bli att börja ordna här hemma, jag hoppas då verkligen på det i alla fall annars är det slut med att vara trevlig. Det kan ju inte ta hur lång tid som helst.

Nu, frukostdags! :)



19:17




Så, nu har man varit på stadens gator hela dagen och kikat. Har haft det jättetrevligt!! :D
Jag shoppade inte så mycket, ett par skor som jag verkligen behövde och de är dessutom kanonfina! :) Något har hänt, jag som alltid har nästan enbart gillat svart vill nu helt plötsligt ha lite rosa inslag också. Men det känns kul.
Syster min hon har shoppat som en toka och vi har provat kläder i massor. Helt galet. Vet inte när jag provade så mycket kläder förut. Hon hittade jättefina kläder och jag är säker på att hon kommer att vara kanonfin hela sommaren! :D <3


Har ätit en god middag och diskat undan, nu ligger jag i soffan och tänkte slappa en liten stund innan jag ska ta och mäta lite hyllor och sånt. Får se om alla mina planer går ihop.
Lite mindre än halva rummet är klart i sonens rum och det kommer att bli så fint!! Jag längtar tills det är klart allt. Tills allt är på plats och jag kan njuta av att ha det fint hemma igen.

Hittade en ring idag, jag har länge sökt efter en som jag kan tänka mig att ha på mig. Den är bara så fin!! Men jag köpte den inte. Måste först gå igenom min ekonomi och se hur mycket jag har över efter alla de där trevliga fakturorna.

Jag ska verkligen spara ihop så jag kan köpa mig den!!

Hittade även lite kläder som jag provade och ville införskaffa
men det får också vänta. La av en del så vi får se hur det blir.



Nu ska jag bara ligga och slappa, ta det lugnt och vila hela jag. Har så mycket värk i kroppen.
Vill byta delar, vill byta halva kroppen. Minst.
Nåväl, vad vore en bal på slottet?

10:58




Goder morgon!

Inatt har jag sovit, det vill jag lova. Vaknade av ett sms strax före nio, så skönt att sova ut. Det som förundrar mig mest är hur jag inte har vaknat av hur dom har levt om här. De är ju inte smidigast i stan direkt och bankar och har sig. Men skönt var det att sova i alla fall!

Idag ska jag förflytta mig in till staden och gå där och kika en del. Det ska bli trevligt och skönt att komma bort från lukten här hemma. Det var ett tag sen jag bara gick runt och kikade på staden också så jag ser framemot det. En mycket bra övning för mig själv.

Börjar vara dags att äta lunch, magen säger till och nu for farbröderna som är här och gör om så då får jag då äta ifred i alla fall. Dom är inte alltid uppskattade hos mig. Men dom visar faktiskt en hel del respekt så det är bra.


Denna gången står jag på mig, jag kommer inte att ge vika. Jag har inte gjort något fel. Och jag har betydligt bättre fotfäste med mig själv denna gång som gör att det kanske ger mig en liten knuff och jag vinglar till, men ramlar, det gör jag inte.

Nu, mat!


21:45



Oj oj oj, jag har varit så duktig idag och gjort så mycket. Eller hur var det där nu?
Jag har sovit, vilat och sett film. Inte haft någon som helst ork i kroppen utan mest bara känt mig konstig. Som om det är någon sjuka på gång men samtidigt inte. Väldigt konstigt.

Så, det blir desto mer att göra en annan dag. Men jag känner ingen större panik, bättre det blir bra gjort än att jag ska stressa igenom det på en kväll.


Nu ska jag bara se lite mer på tv och sedan ska jag bädda ner mig för att sova. Det ska bli så skönt. Känner mig riktigt trött och en hel natta sömn vore inte fel att ha i bagaget.

Jag hoppas på lite bättre väder imorgon, inte det här gråa och tråkiga hela dagen.
Väntar på post också, den borde vara på ingående.

Svammel i huvudet, sömnmedicinen gör det den ska och jag borde göra min del av avtalet och stänga ner allt sådant här.

Sov gott!


12:04




Hemma igen efter att ha varit och tränat :)
Gjorde lite ont i mina leder, jag tog det väldigt lugnt så jag får se hur det kommer att kännas senare. Hoppas verkligen att det inte kommer att göra mer ont. Är så less att ha värsta värken så fort jag suttit still i mer än 30 sek.

Ska ta och fixa mig lite lunch nu och sen får vi se om jag orkar börja sortera i något. Det vore bra om jag kom igång lite med det men samtidigt så känns det bara så skitigt överallt och jag skulle vilja börja städa bort allt damm nu!! Men, snart, troligtvis så är dom klara imorgon, det var vad dom sa i alla fall så jag hoppas på det.



 

 


07:18



Pigg som mörten, eller ja, hur det nu var?!
Hade lite svårt att somna inatt. Låg vaken och kunde inte alls somna. Jag tycker inte om när det är så. Men, det är ju bara gilla läget. Får hoppas att sömnen är med mig bättre ikväll istället.

Ska fara iväg och träna på en två timmar ungefär. Det ska bli skönt. Sen får vi se vad som händer, har inga större planer och vet som inte om det är något som jag känner att jag verkligen vill göra heller.


Nu ska jag gå och äta frukost och sätta igång lite kaffe!!


01:03



Nu har jag fixat win 7 till datorn, jag vet, bättre sent än aldrig va? Dock med viss hjälp från grannen :P
Har ingen större uppfattning om det än men det kommer väl. Klockan säger sova eftersom jag får besök av målerifarbröderna tidigt!


Imorgon får vi se hur jag känner mig, halsen ömmar lite just nu men jag hoppas att det har gett med sig tiiill morgonen. Är sugen på att fara och träna lite och få ur mig lite ur kroppen. Det bubblar i mig och dessa bubblor vill jag gärna ska försvinna innan det bubblar över. Mycket bubbel bubbel.
Men ändå, en del saker, jag förstår inte. Vad är problemet?


Tillit . . . jag vet inte. Det är ett knepigt ord idag. Mycket knepigt.



Jag vill måla. Pyssla. Sy. Göra fint.


Nassinuss!


10:04



Nu ska jag snart bege mig från denna röra. Det känns bara extrem hemskt här hemma, saker överallt och dessutom två styckna farbröder som jag inte har det minsta tillit till. Känner dem inte och vet inget om dem.
Skrämmer mig.

Får tillbringa min dag på annat håll. Tur jag har ärenden idag och imorgon får jag hitta på saker som jag kan sysselsätta mig med.


Mitt hjärta, han saknas mig redan och det känns extremt tomt utan honom här hemma.
Det blir verkligen inte lättare, ingenstans. Allt blir bara så tomt.




Adjöken!


08:42



Ny vecka, nya möjligheter.

Igår hade jag fullt upp med att njuta av den lilla solen som visade sig utemellan och dricka kaffe med grannarna. Passade även på att baka årets första blåbärspaj! :) Det  var så gott! Mer paj åt folket! Eller i alla fall åt mig :P

Efter att sonen farit så satt jag hos grannen och fixade med naglarna och såg bronsmatchen mellan Sverige och Tyskland. Mycket trevligt och blev även bjuden på middag där :)
Vi var rent extra produktiva och gjorde mönster på naglarna. Jag måste sätta mig och göra mer sådant. Det blir lite extra fint när man gör så :) Fast många nagelack börjar ha gjort sitt så lite mer färger kanske måste skaffas, fast inte idag, inte i veckan.
Efter matchen gick vi hem till mig och de var vänliga nog att hjälpa mig med att tömma sonens rum, idag kommer nämligen tapetserarmännen! :)
Det kommer att bli så fint när det är klart och i veckan ska jag fixa med allt annat, sortera hans leksaker och planera möblering. Har lite måleri framför mig också, men det ser jag enbart framemot. Det är så roligt att göra om!


Jag ska snart fara iväg mot staden och fixa med en massa där idag. Så det blir inte mycket hemmatid. Egentligen känner jag mig jättetrött men kan ju hur som helst inte ligga och sova när de är här så lika bra att  vara uppe. Hoppas dom inte tar hela veckan på sig bara, vore skönt att få göra det mesta färdigt innan helgen i alla fall.


Nu ska jag kika runt lite, satt ingenting vid datorn igår och det var skönt, men samtidigt har man lite mer att ta igen sen :P

Må väl!

Tävling.



Jag är med i en tävling här och där får man vara med och tävla om dessa :)



De var ju som söta och kan vara behändiga att ha med eller ge bort i present :)



Sen är jag även med i en tävling här och där kan man vinna detta :



Kanske man vinner :D



23:49



För en stund sedan så satt jag och kikade lite på tv och väntade på att sömnen skulle kicka in ordentligt då jag plötsligt tycks mig höra att det smyger utanför mig. Jag bor en våning upp så inte utanför mitt fönster direkt, men här ute på gården.
Så jag grabbar tag i min kamera och smyger mig ut på balkongen, och vad tror du inte att jag ser där :O ?!
Joda, två som står och kikar in i fönstret hos mina grannar nedanför!! Oj oj oj, så extremt sjuka!!


Personerna på bilden har fått utsuddade ansikten så att de
inte ska känna sig träffade, men om du känner igen dessa två,
ring då vårat jour-nummer för fönstertittare på :
0771-123 456 789 5 :P

Men när hela sanningen ska fram så är bilden väldigt genomtänkt och dom ställde sig där efter vi skämtat om det en stund och sedan kom de drabbade grannarna ut och vi fick oss några goda skratt åt många saker som togs upp :D

Jag tackar dagar som denna för ett väldigt trevligt grannskap!!!
I like it!


22:06




Idag har det verkligen varit en gråmulen och blåsig dag. Termometern har visat på ganska bra siffror men ute har det verkligen inte känts.
Så jag har mest spenderat min tid med grannar. Såg bland annat hockey och tjattrade på om allt möjligt. Riktigt trevligt.
Jag tycker nästan att det har varit skönt att solen har varit bakom molntäcket under dagen och hela min kropp tackar nog extra mycket för det. Den vilar gärna och skaffar sig nog hellre en lite mer brun nyans än röd :P

Har fotograferat en hel del de senaste dagarna och det är så kul att kika igenom. Här kommer några exempel på att det inte bara är barnen på området som uppskattar att leka lite :P











































































Nu hoppas vi bara på en kanonbra sommar och att man kan hitta på en massa skoj :)


Jag börjar känna mig lite trött och får se hur länge jag orkar spendera denna lördagskväll vaken. Har lite jag skulle vilja göra så vi får se hur länge som ögonen orkar hålla sig uppe :P




01:05




Ne, nu börjar sängen kalla på mig. Ögonen hänger och kropper värker.


Jag har haft en kanonbra dag idag, eller, den har varit lite upp och ner. Väldigt låg och ledsen halva dagen. Det var något som inte stämde inom mig och jag ville helst av allt bara stänga inne mig. Men jag trotsade mig själv, hoppade över mina egna tankefällor och gick ut.
Kvällen har varit trevlig och barnen i grannskapet har lekt tills svetten rann från dem alla :)

Lite så där svar på kommentaren :
Hade tänkt lägga ut en bunt med bilder men batteriet i kameran är helt dött så det får bli imorgon. Och då blir det nog lite bättre också eftersom jag känner mig helt färdig för denna dag.


Hoppas alla sover gott inatt och att det blir riktigt fint väder imorgon också!! :D





11:52

 

 

 

Jag tycker om när man hittar ny musik :)

 

 


11:05




Jag har inte sovit så bra alls inatt, nästan ingenting för att vara helt ärlig. Känner mig helt slut men samtidigt så snurrar alla möjliga sorters tankar runt. Känns inte som om jag har slappnat av fortfarande från igår. Inatt ska jag sova. Det vill jag lova.
Blev väckt av dörrklockan också, det var kanske lite väl tidigt enligt mig men . . . 


Idag så blir det lite vila från solen, min kropp pallar nog inte med så mycket mer sol just nu. Eller, vissa delar får väl sin beskärda del. Men ska inte ligga ute hela dagen i alla fall. Har stökat bort lite nu på morgonen och funderar på att städa lite och få det lite helgfint här hemma. Det skulle vara skönt. Får se hur långt energin räcker.


Kom fram till en sak inatt, helt plötsligt föll det lite på plats. Det är inte klockan, ingenstans. Det är bara så enkelt att det är de enda jag känt mig riktigt trygg hos och därför kunnat slappna av på det sättet. Det är inte klockan . . .


Sonen har fortfarande världens hosta och har pratat med en sköterska på morgonen. Får se vad vi ska göra åt det.  Jag tycker så synd om honom. Aldrig får han sova en natt utan världens hostattacker. Men kanske är vi det på spåren i alla fall.

 

 


02:17




Insikter är kul.
Nyttigt för en själv.
Jag tar dem gärna.
Allihopa.


Men inte efter tolvslaget på nätterna.
Helst.



Låt mig få sova!



22:37




Idag har vi varit ute, det vill jag lova.
Det har varit helt galet varmt och solen har verkligen tagit på. Man känner sig helt slut i huvudet och jag vill bara lägga mig ner och blunda.
Jag har haft en riktigt trevlig dag med grannarna och det är så trevligt att det har kommit lite nytt folk till området som också vill umgås :)






Det finns verkligen aktiviteter att välja på :) Så skönt att barnen
på området kommer så pass bra överens som dom gör :)



Imorgon såg det ut som om det skulle bli lite svalare ute och det längtar jag nästan efter. Skulle vara skönt med en liten paus från värmen. Känns nästan hemskt att be om det redan, men, jag kan inte rå för det. Värmen och jag går inte alltid hand i hand. Jag har gärna den där mellanvärmen :P Om det nu finns någon sådan.


Har funderat en hel del på om jag ska klippa av mig lite hår. Är tjockt och enbart en plåga om somrarna. Vi får se hur det blir men jag blir bara mer och mer sugen på det. Det växar ju som lix ut igen. Tar ju inte allt för lång tid. Nåja, vi får se. Skulle vara kul att prova på det igen. Börjar vara en hel del år sedan sist.


Ska strax bädda ner mig och göra mitt yttersta för att sova.


09:53



Klarblå himmel och inte allt för mycket blåst, inte som igår i alla fall. Så dagen ser ut att bli alldeles fantastisk! Det hoppas jag på i alla fall.
Får se om man ska hitta på något sen, om jag orkar.
Jag har i alla fall sovit inatt, dock vaknade jag inte utan värk. Men hälften gick ju min väg åtminstone.


Nu ska jag strax gå ut och sätta mig så vi får väl se hur mycket bloggande det blir idag. Kanske inget mer förän ikväll om jag orkar med en dag ute i solen.



Hoppas ni alla får en kanonbra dag!! :)


Requiem For A Dream



 

 


21:10



Helt galet, det är nu första gången som jag sätter mig vid datorn för dagen. Den har vilat och bara stått hela dagen.

Redan när jag var nyvaken så begav jag och sonen oss ut. Ganska molnigt och blåsigt men det blev fort betydligt bättre väder. Mycket skönt. Så jag har bara njutit av solen idag och haft det bra.
Tycker om att bara ligga här ute, det är alltid någon mer som är ute och folk är så trevliga. Sällan har jag skådat sådan grannsämja som det är här. Tror jag.
Jag skulle önska att hela sommaren fick bjuda på sådant här väder, det skulle vara helt fantastiskt!! :D


Min finaste skatt ! ! ! <3














Kaffe
Solskydd
Solglasögon
Skrivblock
Penna

Det är vad som är
viktigast för mig
en dag i solen :P



















Utsikten från min balkong om kvällarna när det är vackert väder ute! :D
Ska snart sätta mig och bara njuta av det hela!


Sonen har en gräslig hosta och blir det inte bättre snart vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ta han till vårdcentralen och se om dom kan göra något så det blir bättre. Fast mitt förtroende för dom sen hans sticka i foten är ju inte direkt på topp kan jag ju säga. Får se hur det blir.


Ne, dags att slappna av lite, inatt ska jag sova och imorgon ska jag vakna utan värk, så är det bara!


In my dreams . . . 



16:40




Hittade ett kanongott recept :D
En pastasås med räkor, jag gjorde om den lite men det blev hur bra som helst och passade mig och sonen alldeles utmärkt, han var lite tveksam men det gick bra :) Nästa gång måste jag nog hoppa över löken, var den som gjorde honom mest avaktande :P


Älskar första gången man smörjer in sig med solkräm, då känner man verkligen att sommaren är på intågande! :D den lukten förknippas enbart med sommar, bad och sand :D Jag längtar så mycket tills man kan börja bada och fara iväg till vatten!!!
Sitter nu ute på min balkong, en granne sa igår att det känns nästan som att vara på en camping att bo här, alla träffas ute och tar med sig. Välkommen till vår camping :P vi behöver inte resa långt i sommar.

Nu i afton känner jag mig på bättre humör än tidigare idag. Konstigt att jag ska behöva så många timmar för att vakna till liv. Nåja, huvudsaken är ju att jag inte är en satkärring hela dagen lång.


Ne, nu ska jag dricka mig en kopp kaffe och se om ryggen vill bli lite brun istället för att den blir tokröd den med :P


14:55



Premiär sitter ute på balkongen med datorn och jag lovar att det inte lär bli sista gången som den får följa med mig ut. Gud så härligt!!
Mycket, mycket skönare än att sitta inne i lägenheten som totalt är syrebefriad just nu. Värmen tränger sig verkligen in hos mig och gör det så kvavt.


Jag har legat halva dagen idag, så mycket värk i mina leder. Helt sjukt alltså! Men, jag antar att jag får skylla mig själv som satte ute igår. Men, det var varmt och skönt med lite blåst, inte alls mycket och med de förhållandena fick jag värk. Hur ska jag då klara av sommaren?
Hoppas att det ska gå över, att det bara är något tillfälligt.

Idag har sonen varit hemma från skolan. Han har en så jobbig hosta och hostar sig genom nätterna. Idag har det börjat släppa och han hostar slem. Så det kanske blir bättre inatt så han kan fara imorgon. Han har så lätt att fastna i hostan. Stackarn.


Ne, nu ska jag tillaga någon ny maträtt och hoppas på att det ska passa sonens smaklökar lika bra som det säkerligen kommer att göra med mina :)


11:30



Imorse kom sonen in och med väldigt stora ögon tittade han på mig och utbrast ;
- Mamma, det ser ut som om du håller på att brinna upp!


Helt klart dagens bästa so far. Och ja, solen tog på en hel del igår :P



Bild från förra sommaren, men skillnaden är att det inte är någon
skillnad :P
Att man aldrig lär sig ;)




01:13




Jag hade ju tänkt sova  tidigt idag.  Det ser vi ju hur det gick med den planen.
Är i alla fall i sängen nu och två sekunder från att somna.
Har legat och skrivit. Knåpat ihop ett brev. Vet inte om jag ska skicka det.
Viktigaste var nog att skriva det tror jag. Men, vederbörande borde nog få läsa
det också. Mina ord, mina tankar. Det som aldrig fick sägas.


Får se hur jag gör. . .



Nåväl, vad vore väl en bal på slottet?



20:06




Tack alla för uppvaktningen av min son denna helg!! :D
Så kul med folk som bryr sig och kommer. Jag blir glad.

Vet inte om jag är besviken eller lättad. Hade i alla fall förberett mig för det värsta och ordnat så att jag inte skulle stå här helt ensam om det skulle ha kommit. Men det gick bra. Hela helgen har gått förvånandsvärt bra med tanke på sömnbristen som har varit. Ja, förutom mitt dåliga humör som har visat sig utemellan.

Det märks ändå att jag börjar bli lite piggare, jag klarar av folk i större utsträckning och känner mig lite mer social än vad jag har gjort på många månader.


Jag hoppas på bra väder imorgon, funderar på att fara på en liten utflykt med sonen då och bara vara vi. Kika och se om vi hittar något kul :)


Nu ska jag mysa med sonen och snart mysa ner mig i sängen.


Tack!


13:11




Kalas :)
Sonen trippar runt och inväntar sitt främmande. Jag hoppas att hans dag ska bli bra :) Hittills är han mycket nöjd och har lekt med allt lego som han har fått.


Jag är trött, mitt tålamod är i botten och jag blir irriterad på allt just nu. Eller inte riktigt allt, men sådant som jag genom åren har kunnat se lite genom fingrarna med gör mig just nu så hiskeligt irriterad. Känslor är jobbiga och jag hoppar nog helst över dem alla känns det som just nu.
Det bubblar nya känslor i mig hela tiden samtidigt som jag ska orka ta tag i allt. Det blir mycket, men jag har väl klarat av värre saker antar jag. Men det är konstigt, det som låter som en jättejobbig sak för många har jag inte tyckt varit ens i närheten så jobbigt som det här. Att helt plötsligt bli så medveten om vad man känner och sedan göra det bästa för sig själv. Fast då har jag ju alltid tryckt undan alla känslor.


Ibland säger jag på tok för mycket och ibland så vet jag att folk ser att jag tiger ihjäl mig. Undra vilket som är bättre? Men en del saker är jobbigare än andra att säga så enkelt är det. Kanske kommer det också att gå bättre med tiden. Jag hoppas det ska gå bättre. Vore skönt att inte ha allt inom mig hela tiden.

Åh vad jag svamlar iväg mycket idag. Det är så mycket som snurrar runt hos mig. Om det bara kunde sluta snurra en sekund och ge mig lite vila.


11:37



Ny dag och nya tag.

Sovde inte speciellt bra inatt. När jag äntligen hade lyckats börja slappna av så började det tokregna här ute och eftersom jag har ett plåt tak precis under mitt sovrumsfönster så smattrade det på ganska ordentligt. Jag är ju kanske inte som andra, jag älskar det mörkret och regnet som kommer om sommarnätterna. Så, jag steg upp och satte mig på balkongen en bra stund.
Efter det kunde jag somna.
Det börjar vara ett tag sedan jag sovde så här lite om natten. Förhoppningsvis så sover jag bättre inatt.


Snart kommer mitt älskade hjärta hem ! ! !
Igår var ju hans 7 - års dag och i afton  blir det firande och även imorgon :) Så helgen har sina planer färdiga :P
Jag längtar så sjukt mycket efter honom och med tanke på hur många gånger grannbarnen är och plingar på här veckorna han är borta hos sin fader så är jag nog inte ensam om det.




Ska sätta mig och pyssla lite innan jag ska göra mig själv klar och bara vänta på att han kommer hem. Tiden går så otroligt sakta när man väntar . . .


00:13




Smärtan som bränner, som gräver sig djupare för var kväll som går. Som etsar sig fast med den värsta svetslågan som finns, hur ska jag bli kvitt den, hur ska jag få den att lämna mig ifred? 

Please, take this pain away!!



20:20




Såja, då var man äntligen klar med städningen. Har lite tvätt kvar att vika men den tror jag att jag tar imorgon. Jag känner att det får vara nog för idag. Har tagit det väldigt lugnt och därför har det nog tagit den tid som det har tagit också. Ingen stress.


Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra. Får se vad det blir att hitta på. Känner mig lite vemodig inför dagen och jag måste nog ut med lite energi. Kanske träning. Ja vi får se vad det blir helt enkelt. Kanske bara ligga ner och se film hela dagen och ladda inför helgen.
Skulle ha haft bakat lite också. Det blir nog det imorgon då.


Imorgon fyller mitt hjärta 7 år. Det är första gången sedan han föddes som jag inte kommer att vara med på hans födelsedag. Det känns. Jag lovar.
Jag har vartenda år bjudit in när han har varit hos mig och jag tycker faktiskt att de orden kunde ha kommit. Men ja, det finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken.
Jag längtar tills på lördag när han kommer hem i alla fall. Det kommer att bli så bra! :)


Lite tom, eller ganska mycket. Det känns som att det får räcka nu för ett tag. Jag vet ärligt inte om jag klarar av så mycket mer.

Kan inte tänka så hårt, jag är så less på att gråta och så fort jag tänker en endaste tanke så rinner det ur ögonen. . .


13:44



Ju mer jag plockar runt och städar desto större lust får jag till att plocka fram symaskinen. Har massa saker som jag ser framför mig som jag skulle vilja prova på att sy. Kan ju bli bra :P
Får se hur jag gör. Först ska städningen i alla fall bli klar.



 

 


12:04




Mycket orolig inatt. Har sovit väldigt dåligt och lite. Uppe och traskat halva natten och ingen som helst ro i kroppen. Men, skam den som ger sig. Idag städar jag och pysslar på här hemma. Så förhoppningsvis ska sömnen komma mig åter natten som nu kommer.


Jag har panik över mycket. Måste fixa. Måste göra. Måste ordna. Får se, jag hade hittat en sak men det blev inte av. Hoppas på att jag hittar snart så löser sig allt precis som jag hade tänkt det. Jag hoppas. Tycker inte om när det blir så här och helst skulle jag vilja ha löst allt redan. Men, så småningom.


Tänk att ett sms kan göra en så glad. Fantastiskt!! Får se vad jag får för svar nu bara på det jag skrev. Men jag har mina misstankar. Skulle vara så skönt med något positivt just nu faktiskt.


Ne, fortsätta städa nu och pyssla runt.


23:37




Det är så mycket inom mig som vill ut men jag hittar inte orden. Snurrar runt i mitt huvud gör det och jag funderar mycket på om det var något som jag hade kunnat göra annorlunda. Men jag vet inte, jag hittar som inget. Inget som jag skulle ha mått bra av i längden. Vet inte om jag mår speciellt bra av detta heller egentligen, eller det gör jag inte. Frågan är om det var det lindrigaste? Åh, varför känner jag mig som värsta storboven? Varför känns det som om en del blickar är så dömmande, så fyllda med "allt är ditt fel"? Jag vet inte . . .
Kunde det ha slutat på något annat vis? Joda, det finns en hel bunt med scenarion, men då hade jag måsta spola tillbaka tiden åtminstone några veckor. Och det är inget som jag har förmågan till och jag undrar om det ändå inte hade slutat på precis samma sätt. . . tillslut.
Jag kan nog tänka igenom detta en hundratusentals gånger till. Det ger mig inget, kanske en ro i mig själv tillslut. Om ens det.


Idag fyllde mormor år, så vi var dit och uppvaktade henne. Fina, fina mormor. Hon har verkligen gett mig en mängd fina minnen genom åren och det finns så mycket jag skulle kunna tacka henne för.
Jag hoppas att hela hennes dag blev så bra som den bara kunde bli!


Imorgon har jag tänkt städa, allt, med musik och bara ta en dag där jag inte har någon stress eller måsten. Jag hoppas det ska bli lika skönt som jag själv föreställer det och att jag inte kommer att grubbla sönder mig själv i det hela.


Orka skriva nå mer, allt jag vill få ur mig blir ändå inte läst av rätt personer om jag skriver det här så det får förmedlas på annat sätt istället.


08:48




Efter en natt med mycket drömmar, massor av tårar och många vakna stunder så känner man sig inte alls speciellt utvilad. Men ska alldeles strax bege mig mot staden för att träna och sedan får vi se vad dagen erbjuder.

Jag minns inte sist jag grät så här mycket, grät en ordentlig sväng för några veckor sedan, men det kan inte ens jämföras med nu. Tårarna bara forsade ur mig när jag vaknade och jag vet faktiskt inte hur jag ska lyckas få stopp på dem. Någon gång måste de ju ta slut.

Inte ens ett sista möte. Ne, i brevlådan fanns allt när jag vaknade. Jag vet inte vad jag ska tycka, fegt?
Jag har ju en viss aning om vad du tänker och tycker och det gör bara mer ont, för det betyder att du inte har förstått alls. Inte lyssnat på de viktigaste orden.

Ne, springa till bussen nu.



22:35



 

 

Imorgon vill jag ha en bättre dag!!

 

 


17:18



Så var det dags igen. Samma jävla karusell!!
Men denna gång så stiger jag inte på igen. Nu får det vara nog. Jag har hört alla orden och löften tillräckligt många gånger. Jag vill inte höra dem en gång till. Jag vill inte åka med en gång till. Jag har fått nog nu. Man lessnar fort på sådana här karuseller och denna har jag låtit pågå i alldeles för många år.
Det är med massor av tårar som jag skriver detta och jag är så besviken, arg och less. Det känns inte kul, ingenstans. Men någonstans måste det ta slut och detta verkar ju vara slutet.


Jag torkar mina tårar och går vidare.



Skulle jag vetat att dagen skulle bli så här, då hade jag aldrig stigit upp. . .



23:28



I'm still alive !
Det gick hur bra som helst att åka och härligt var det med! Det kommer nog bli en och annan tur i sommar på inlines! Det är väldigt uppfriskande och man hinner inte tänka så mycket. Man kan mest bara vara. Njuta av att vinden susar förbi. Befrielse från allt. Från tankar.


Det bubblar upp mer och mer i mig. Jag har försökt att göra avslappnande saker nu ikväll men det går inte bra. Jag går på högtryck. Hinner tänka en miljon tankar på några sekunder och skulle helst vilja klona mig själv till några hundra för att hinna med allt. För att kunna göra allt.
Samtidigt, det som jag verkligen försöker hitta och göra något av går inte. Jag har försökt nu på hur många sätt som helst att formulera mig men inget vettigt kommer fram. Det känns som om det bara blir en enda gröt av det och egentligen så vill jag inte skicka något, säga något. Jag vill inte ha diskussionen som kommer att följa. Less. Så less.
Bubbel, bubbel . . . Hur ska jag få det att lugna ner sig? Det bara växer i mig och jag vill inte. Vill inte känna så här, få  bort paniken och ångesten. Varför måste den alltid komma? Trodde jag skulle fixa det i år, men är det redan så här kraftigt, hur kommer det då sedan att te sig? Aarrgghh ! ! !

Jag vill inte . . . jag, vill inte . . . Jag vill INTE ! ! !


Sitter och stirrar in i skärmen och försöker komma på vad jag ska skriva. Finns så mycket jag vill få ur mig, så mycket jag bara vill säga. Men jag hittar inte ord på det som snurrar runt i mig.





















Några få ord kan göra så ont,
så välj dina ord med omsorg.


12:32



Igår hade jag en rätt bra dag. Kände mig pigg och social. Umgicks med lite grannar ett tag och det kändes bra. Trevligt med nya bekantskaper och även att börja kunna sitta ute med en kopp kaffe utan att helt frysa ihjäl. Det drar fortfarande väldigt kallt här även om solen är framme men det är skönare än vad det har varit på mycket länge.


Idag är jag inte riktigt lika pigg. Ska lämna iväg sonen till sin far snart och sedan får vi se vilket humör jag är på. Känns som om jag kanske behöver lite tid själv. Men får väl se hur det blir.


Jag har läst mycket den senaste tiden och en del är väldigt intressant. Just nu skulle jag vilja läsa hela tiden. Få in så mycket kunskap som det bara går på så kort tid som möjligt. Men, jag antar att det är så det visar sig lite för mig just nu. Jag blir nästan galen när jag inte har någon bok på gång eller har någon annan fakta att läsa. Känner mer och mer hur jag väldigt lätt kan ta tag i flera saker samtidigt och nästan bara få helt ny energi av det. Kan inte alls så mycket om mig själv när jag är så här och jag kämpar för att behålla insikten och att se och försöka förstå det jag gör och varför jag reagerar som jag gör. Men det är inte en barnlek. Det tar sig, det gör det.


Veckan som kommer, mycket hemmatid och fix inför kalas. Sen så vet jag inte. På ett sätt känner jag att jag vill vara ensam. På ett annat att jag bara vill bort. En resa. Till oändligheten. Ne, jag vet inte. Bara pausa. Jag vill pausa hela tiden. Men det går inte, det förstår jag själv. Men det skulle vara så skönt!


Nu är det dags för lunch, sen ska jag ut på årets första inlinestur. Får se om jag ska trilla och slå ihjäl mig eller om jag kommer mig hem hel och hållen sen :P


23:32




Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men hjärnan kokar på mig så något måste jag få ur mig om denna natt skall gå vägen.

Det finns en relation i mitt liv som jag inte blir riktigt klok på (eller det finns väl några till, men just nu är det väldigt mycket fokus på denna). Av allt som sägs så undrar jag ofta hur mycket som verkligen stämmer och hur mycket som faktiskt inte sägs?!
Många saker däremot som har sagts som har tagit så djupt att jag inte vet om såret någonsin kommer att läka, samtidigt så vill jag så gärna att det ska kunna göra det. Att det ska läka och aldrig mer skrapas upp. Men, det känns inte som om den viljan är något som jag någonsin kommer att få uppleva, hellre känns det mer som att såret faktiskt bara blir större och djupare. Only time can tell . . .
Tänk om man bara kunde ha alla svaren klart för sig, så otroligt mycket lättare det skulle vara då. Fast samtidigt kanske inte, livet skulle ju inte vara speciellt spännande om man visste allt. Men lite i alla fall, det skulle jag gärna kunna med att ta.

Irritationen växer i mig och jag avskyr att känna så här. Jag vet knappt vad det var som utlöste känslan från första stund men jag blir bara mer och mer känslig av mig. Tål ingenting nu för tiden. Vad är problemet? Varför kan jag inte kontrollera mig själv? Eller viss självkontroll har jag ju, annars skulle jag knappast kunna leva som jag gör. Då skulle jag nog på något vis vara helt frihetsberövad. Men det var ju inte det jag skulle skriva. . .
Åh jag vet inte, ska det vara så jävla svårt att bara få känna sig glad?

Avskyr denna spiral. Jag börjar se ett tydligt mönster och frågan är om jag kan göra något konkret emot det. Måste kolla upp om det. Kan ju vara väldigt enkelt löst, fast samtidigt så tar det kål på några andra framtidsdrömmar. Får se.



Ankorna har landat här ute ikväll. Dom mumsar gräs i den pöl som bara växer av all snö runtomkring. Det ser mysigt ut. I månskenet. Jag vet inte, fick en plötslig lust till att bara sitta där med dem. Jag saknar naturen. Saknar mitt smultronställe så det gör ont i mig. Det är längesedan jag var dit nu. Kommer knappast bli det närmsta året heller. Men en vacker dag så. . . kanske.

Jag känner verkligen hur positivetet flödar inom mig, hur upplyft och glad jag känner mig. Fuck.
Börjar tappa tron, hoppet. Jag vill inte, vill kunna fortsätta att kämpa. Men för vad? varför?
Vill bryta upp en massa. Skita i massa. Vore så skönt. Har inte loggat in på något ställe nu på några dagar. Jag orkar inte. Vill inte. Funderar på att ta bort mig. Det skapar bara ett jobbigt beroende hos en och som dessutom i stort sett är fullkomligt onödigt. Jag vet inte. Får se hur jag gör.

Jag vill sova i hundra år! Hade lovat mig själv att inte skriva något om sömn, men det går inte att undvika. Jag är trött. Konstant. Hela min kropp är slut och mina måsten bara växer. Hur ska jag orka med?

Äsch, crap på allt och så vidare.


Halleleluja!


09:42



Igår var en väldigt konstig dag. Annorlunda på något vis. Mina känslor spelade mitt ett konstant spratt och hälften av tiden visste jag knappt åt vilket håll jag skulle titta.
När det är så där mycket upp och ner, eller fram och tillbaka. Då är det svårt att hänga med själv och tänka logiskt. Att inte göra det som spontantankarna säger åt en att göra. Att styra sig själv. . .
Men jag antar att ju mer övning man får av det så ju lättare kanske det ska gå. Jag vet inte.

Har möte idag och en viktig punkt som jag har funderat mycket på denna vecka ska tas upp. Får se vad vi får för prat utifrån det. Jag känner mer och mer tillit och kan vara mer och mer ärlig med hur det faktiskt fungerar i mitt lilla sinne.

Är trött idag, vilket inte är någon ovanlighet. Det känns som om jag mest skriver om hur dåligt jag sover och hur trött jag är. Trevligt . . . Kanske ska sluta skriva om det helt och hållet. Vi får se. Men idag är jag trött och min morgonhäxa var tio resor värre än vad hon brukar vara. Vilket just nu resulterar i ett samvete som är åt helvete. Nåja, det kommer väl en ny morgon som jag kan försöka att kontrollera mig själv lite mer.

Är det allt jag gör just nu? Kontrollerar mig själv?


Insikter är ibland jobbigt. Det blir inte precis så där som man hade önskat att det skulle bli. Crap!


Nu ska jag fortsätta att göra mig klar så jag blir klar någon gång. Det är inte precis det raskaste tempot idag.



























Må väl !


13:03



Vilket oerhört toktråkigt väder vi har! Den enda fördelen med att det regnar är väl att snön som ligger kvar försvinner fortare. Men det gör dagarna så mycket tråkigare. Jag  vill ha sol!


Igår satt jag inne hela dagen. Noll med energi och ville absolut inte göra något.
Sonen for iväg för att fira valborgs med sin pappa och jag satt i mina myskläder och såg film. När jag sett en film var jag lite pysselsugen så jag målade lite. Efter den andra filmen var jag plötsligt fylld med energi, så på med musik och sedan så bakade jag lite :)
När baket  var klart bäddade jag åter ner mig i soffan för att se en tredje film. Fick besök av en granne när halva filmen hade passerat. Det var trevligt. Umgås lite. Det var ett tag sedan.
Såg sedan färdigt filmen och hade mycket funderingar i huvudet så jag la mig och skrev lite.

Upp tidigt imorse för sonen skulle ju komma hem igen. Älskade lillvännen. Han har så mycket funderingar och så många tankar. Men det är roligt. Man märker hela tiden hur mycket han utvecklas.


Jag har precis varit och handlat lite och tänkte sätta igång med lite bullbak. Så snart har jag faktiskt bakat färdigt till det kommande kalaset. Det känns bra att vara ute i god tid :)

Är lite trött idag och nätterna är ett stort bekymmer. Jag är så less på nätter. Om jag inte drömmer så jag vaknar i panik över något så kan jag helt enkelt inte somna. Vill bara kunna sova. Är det så mycket begärt?


Ne, dags för bak nu!


En del berör en mer än andra,
det är inte knepigare än så.


RSS 2.0